Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok barışmam..inatım ben bıraz ama o bendende ınat malesef..
neyse ben yatıyorum cnm allah nasıp ederse bu sabah klkıp namaza başlayacagım artık uyusam ıyı olur görüşürüz cnm iyi geceler..

yok barışmam..inatım ben bıraz ama o bendende ınat malesef..
neyse ben yatıyorum cnm allah nasıp ederse bu sabah klkıp namaza başlayacagım artık uyusam ıyı olur görüşürüz cnm iyi geceler..

sanada canımm,sevindimm bu arada Allah şimdiden kabul etsin..bide sen bilirsin,ama Allah korusun bigün en sevdiğimiz yanımızda olmayabilir.....

canlarıımmm nasılsınız??
kaffaltımı yaptım ilaçlarımı aldım..
burnuma spreyimi sıktım geldimm..
bu arada adetim dün gece itibariyle bitti..
ama kahverengi akıntılarım devam edio.
oda bgn biter galiba..
bitsede şu yarım kalan dualrımı tamamlasam
...

fatoşum günaydınnn ooo sen işleri bitirmişin kız ben daha yatağımı topluyabildimm inş tez zamanda ilaçlar fayda ederrr bitmiş zaten cnm son demlerini yaşıyo senin adet

fatoşum günaydınnn ooo sen işleri bitirmişin kız ben daha yatağımı topluyabildimm inş tez zamanda ilaçlar fayda ederrr bitmiş zaten cnm son demlerini yaşıyo senin adet

aynen öle canımmm..
umarım bu son adetim olurda bidahaki sefere hamişlikten dolayı adet olmam..
üff nedense bu aya dair acaip kıpırtılar var içimde...
dün akşam rüyamda gelinlik giyiyodum..
eşimle evleniodum..
kucağıma bi erkek çocugu alıodum..
seviodum falan..
çok güzel bi çocuktu..
inşalalh hayırlısı olur...

sen napıon patiğimmm..
oğluşumuz napıo..
tam olarak nekadarlık oldu..
karnın çıktımı bide ne isim düşünüosunuz??

günaydın kızlar. kusura bakmayın çok fazla giremiyorum sayfaya. hem sorunlar hemde hastalıktan sonra birden bastıran işler mahfetti beni. hepinizi çok seviyorum ve çok özledim

aminnnnnn cnmm inşşş içine doğduğuı gibi olurrr inanki bende hep dua edıyorum size ismini bildiklerimin isimlerini söylüyorum bilmediklerimin nickleriylee anıyorm allahım tez zamanda herkesin kucağını doldursun

sen napıon patiğimmm..
oğluşumuz napıo..
tam olarak nekadarlık oldu..
karnın çıktımı bide ne isim düşünüosunuz??

bende napim kuşumm 5 bittii biizm hayatım 6nın içindeyızz oğluşumu dün gördümm maşallhhı vardııı ağzını açıp kapattıı elleri hep yüzündee ama biraz nazlı olucakkk bizimkii pek düzgün poz vermıyoo karnım çıktı cnmmm öncedende vardı zaten göbişş şimdi oldu bebişli göbekk bayanssulusmile valla cnm isim olarak enes doruk bide yiğen utku koyun diyo ama biz enesle doruk arasındayızz

günaydın kızlar. kusura bakmayın çok fazla giremiyorum sayfaya. hem sorunlar hemde hastalıktan sonra birden bastıran işler mahfetti beni. hepinizi çok seviyorum ve çok özledim

sultanımmm kuşum merak ettim seni arada böle msj bırakta haberini alalımmm annenlerdemisinn yokmu bi değişme

ayy kıss bendede göbiş var normal olarak yani..
heryerim iyide şu göbek ne anlamıorum..
hamile kalırsam en çokda o şekilde kamufle ediceme seviniorum..
ya doruk çok güzel bi isim yaaaa...
enes diilde doruk olsun nekadaaaaann mikemmel bi isim..

kızlar biz bgn boyaya başlıycaz galibaa ben biran önce başlıyalım istiyorumm iyiykennn halledim işlerimii temzliğim bitsinnn ne olacağı belli olmaz sonra kendi evinin işindende başkası anlamıyoo büyük temizlik bitsindee süpürge toz herzaman olur zatenn bgn yatak odasından başlamayı düşünüyoruzz giremiyebilirmm haberiniz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…