Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm kızlarr..geçmiş olsun fatoş bencede en iyisini yapmışsın..üstü kapatılsa bile bi soruşturma geçirir o kesin..buda yeter ona zaten..vicdansız insanlar ya çocuğun psikoljisini hiç düşünmüyolar..
güldeşeker sen test yapmadınmı canım?
patikim bebişkon sağlıklıymış şükür canım çok sevindimm
benim ağrım var çok sabah ağrıyla uyandım bikaç yudum bişeyler yedim hemen ilaçlarımı içtim ama daha geçmedi üşüttüm sanırım..buarada hayırlı cumalar herkese...

böylelerine çokkk gıcık oluyorum..benim abimede küçükken vurmuşlardı,kulağı çok ağrıyodu..öğretmen de hemen özür diledi.araya babam falan da girdi.böylelerine müstehak,çocuk kimsesiz değil,annesi babası dövmüyoken sinir oluyorumm onların ne hakkı var vurmayalmaz:çokk sinirlendm

eylem yapmadım test canım sancım vardı sabah adet sancısı gibi arada vuruyo yine olacam dedim heralde ama daha gelmedi bende beklemeye karar verdim korkuyorum yapmaya negatif görecem diye bi akşama kadar bekleyeyim bakalım olurum belkide

eylemimm çok sağoll cnmmm çok geçmiş olsun sanadaaa allahım şifa versinn ayaklarına dikkat eet üşütmee bu ara hiççç

hayırlısı canım inşallah bebişin seninledir..ama sen sabırlısın valla ben 3 gün kala başlıyodum hep

sağolun canlarım ayağıma patik giydim şimdi ama umarım üşütmektendir insanın aklına bin türlü şey geliyo,parça falan allah korusun,gerçi bende bu şans varken herşey olabilir..bakalım inşallah geçer..

benim abimin karısıda kullanıyo diye yazışmıştık o hamile,oda çiçek gibi heterozigot ama bakalım inşallah bişeycik olmaz bukez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…