Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy yok anam bende hiç şans yok vallaaa...
adamakıllı bi doktor bulduk dedik..
oda o hastaneyi bırakmış iimi..
tüp bebek merkezine geçmiş..
oranın fiyatlarıda allaaaaahh yani...
üff napcam ben yaaa....

üff napcam ben yaaa....

özeldemi bulmuştun canım belki sadece muayene olcaksan fiyatları aynıdır ara bi sor kuzum üzülme kısmet bu işler..benim isteroskopiyede 5000 falan istediler battık yanii tatil matil yok diyo eşimm

üff napcam ben yaaa....

kız sanki başka dr yokk allahımmm hemen ümitsizliğe kapılıyooo ya sizin orda özell muaynanede çalışan dr ler yokmuu şölee iiyi tanınmış bi drr oraya gitsene fatoşş muayne fıyatları nasıl o taraflarda

eylem sen iyi olda bu yıl tatile gitmeyin cnmm yakınlara bi yere gidersinizz otele değildee yeterkii senin sağlığın yerinde olsnn valla kızlar sağlığın kıymetini bilmek lazımmm

özeldemi bulmuştun canım belki sadece muayene olcaksan fiyatları aynıdır ara bi sor kuzum üzülme kısmet bu işler..benim isteroskopiyede 5000 falan istediler battık yanii tatil matil yok diyo eşimm

kızlar ya bu dediğim doktor burda özel bi hastanedeydi..
15 lira vriodum her gittiğimde ..
şimdi tüp bebek merkezine geçmiş orada 80 lir aistio..
özel muayeneler 100 lira istio..
proflarde 150-200 den açıolar ağızlarını..
üfff zaten ev falan derken maddi olarak iice battık yani..
sdc girişte ödediğim parayla kalsam iii..
tahlili şusu busu bi dünya para gidio..
üffffff.....

haklısın fatoşcuğum amaa birazcık fazla ödemedende ilgilenılmıyoo bende 100 lira verıyorumm muayneye özel muaynenesinde çalışıyoo benim dr sadece tahlillerde dışarda yapıldı hep doğumu özel hastanede yaptıryo tek oda 1milyarı geçıyo sende başka ii bi drbak bakalım öle özelde çalışann valla cnm çok zorr maddi açıdan ama naapalımm devlette sürünmektense parayı buluyoz

haklısın bitanem yaaa..
valla umarım daha büyük meblalar ödemeden hamiş kalırım..

ya varya böle bi işim düzgün gitmeyince herşeyim altüst oluo..
öle onu düşünüorum....
kendimi hırpalıorum..
nefret ediorum bu huyumdan...

kötü düşünme kuşum allahım daha kötüsünden koru de heppp biliyorum insan çok yıpranıyo amaa allah çok büyük vericek zamanını biliyoo inankii fatoşumm

kötü düşünme kuşum allahım daha kötüsünden koru de heppp biliyorum insan çok yıpranıyo amaa allah çok büyük vericek zamanını biliyoo inankii fatoşumm

ağzını yirim senin şu mübarek vakitte ne güzel şeyler çıkıo ağzından..
valla hamilelerin duası kabuloluomuşya..
sende dualrını esirgeme canım bizden...

ağzını yirim senin şu mübarek vakitte ne güzel şeyler çıkıo ağzından..
valla hamilelerin duası kabuloluomuşya..
sende dualrını esirgeme canım bizden...

kızzz hep aklımdasınız inankiiii anam siz çalışmalaraaa devammm duktorada gidinnn benim dualar hep sizleeeeeeeeeeee gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…