Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyiyim pelincim
iyiyim dilayım
sizler nasılsınız
ay bir tek benim cizelgem yok
nasıl yapcam ya
birde bu kendi mi ielrliyor hergün

canım 11+1 oldum ama çizelge yapmayı bılmıyom ben nasıl yapcam

tıckerfactory gır
ordan seç next tıkla...yenı çıkan sayfada tarıhlerı gır next tıkla..
sonra kopyala..kontrol panelıne gır...profılde duzenleye gır...oraya yapıstır..baştakı ımg ve sondakı ımg yı sıl..kaydet kuşum..hade bakemm..sengözlerimebaksanab

tıckerfactory e nerden gircem

iyiyim tostıcım... ticker factory com giriyosun ordan yapıyosun tatlım cok kolay aslında orası yönlendiriyo seni ondan sonra ordaki url yi kopyalayıp profolinde bulunan en alttaki yere kopyalıyosun canım

iyiyim pelincim
iyiyim dilayım
sizler nasılsınız
ay bir tek benim cizelgem yok
nasıl yapcam ya
birde bu kendi mi ielrliyor hergün

evet canım ken ılerlıyor tıckerfactory.com a gır caksın orda pregnancy yane hamılelıge gırıyosun begendıgın cızelgeyı işaretleyıp next dıyosun sonra yıne uzerınde ılerlıycek olanı secıyosun next dıyosun muhtemel dogum tarıhını gırıyosun sonra yıne next sonra cıkan yerde bbcodu dıye bısey var sadece img.......img olanı kaopyalıyosun imglerı ıcıne almadan sonra profıl duzenleden çızelgeye yapıstırıyosun degısıklıklerı kaydet dıyosun canım

canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için okadar mutluyum ki sizin dualarınız sayesinde oldu..
rabbimm burdaki herkese ve tüm isteyen ailelere en kısa zamanda nasip etsinn duyguları anlatmak çok zor iyi ki varsınızz canlarımmopuyorumnanaktan

amınn canım benım..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..nı zaman doktora gıtcen kuşum..kaç gun gectı..

ayy canım yaaa gerçekten çok duygulandım kıs...
bak ağlıom haaaaaa
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inan cok sevindim canım inşallah allahım kucagına almayı nasip eder :Saruboceq:amin canım inşallah bizlerede dua at tatlım hamişlerin dualararı kabul olurmuş ne zamandır istiyodun sen kür filan yapmışmıydın adetin kac gün gecmişti canım:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…