- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #25.401
gunaydın pelıncım sen nasılsın
kuşum hojgeldın...çok ozlettın kendünü...baska topıktesın goruyom senı...ordanda takıpteyım senı sempatiksalakcinnigünaydın kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
kuşum memişler yumuşacık..muhallebı kıvamında...ee bı belırtı falan varmı kuzummm
tam 3 hafta once canım hatta bı ara uzun sure ıkı hafta falan gırmemıstım topıge
cnmmmmm çok sagol datlummm....inşallah senınde cinsiyet ögrenmek için gün saydıgın gunlerii okuyacagızzz:lepi:
amin ceylanım inşallah o günleri bende görürüm en kısa zamandacanım:Saruboceq:
pazartesi aramızda canımmolumunekankayizsmile
tamam canımolumunekankayizsmile
benımkılerde oyleydı hatta sonradan sıstıler benım kasıklarım falan oksururken hapsırırken hatta oturup kalkarken batmalar oluyodukuşum hojgeldın...çok ozlettın kendünü...baska topıktesın goruyom senı...ordanda takıpteyım senı sempatiksalakcinni
şaka şaka..goruyom bazen..
kuşum memişler yumuşacık..muhallebı kıvamında...
ama karnın agrıyor ıncedennn ıncedennn :çok üzgünüm:
iyiyim canım senin hamilelik nasıl gidiyo...
kuşum hojgeldın...çok ozlettın kendünü...baska topıktesın goruyom senı...ordanda takıpteyım senı sempatiksalakcinni
ayyy yakalandımmı:1ninca: ya canım haklısın ama ordaki kişilerde cok sıcak geldi bana sizden iyi olmasınlar ama burası benim icin başka bende özledim hepinizi nasılsın görüşmeyeli günün gecmiş inşallah güzel haberler alırız sendenopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
evet...gırmemıstın hıççç
doktor oturmanıda mı yasakladı...naptın hep yattın mı kuşum..kım yaptı yımeklerını...
tam 3 hafta once canım hatta bı ara uzun sure ıkı hafta falan gırmemıstım topıge
benımkılerde oyleydı hatta sonradan sıstıler benım kasıklarım falan oksururken hapsırırken hatta oturup kalkarken batmalar oluyodu
nasıl olsun kuzum sukurler olsun bebısımde bende ıyıyız napalım yayıp yuvarlanıyoruz ıste
sadece lavaboya kalktım hep yattım 3 hafta sımdı sımdı bıraz ayaklandım ama yınede bır ıs yapmıyorum 3 hafta annemlerde kaldım ablamlarda ordaydı onlar saolsun baktılar
kuşum hojgeldın...çok ozlettın kendünü...baska topıktesın goruyom senı...ordanda takıpteyım senı sempatiksalakcinni
ayyy yakalandımmı:1ninca: ya canım haklısın ama ordaki kişilerde cok sıcak geldi bana sizden iyi olmasınlar ama burası benim icin başka bende özledim hepinizi nasılsın görüşmeyeli günün gecmiş inşallah güzel haberler alırız sendenopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
kuşum yaa....
bende baska topıkte yazdım aylarca..amma orda herkes hamıle kaldı..bende buraya transfer oldum...akannehir akannehir akannehir
günaydın kızlar maşallah sabah sabah herkes burda dilay nasılsın güzel hamişimiz
nasıl olsun kuzum sukurler olsun bebısımde bende ıyıyız napalım yayıp yuvarlanıyoruz ıste
aynen canım sukurler olsunkı gectı carsamba gunu kalp atıslarınıda duyduk kuzumun bıraz daha rahatladım bendeçok sükür geçtı kuşum...
Şeniz
günaydın kızlar maşallah sabah sabah herkes burda dilay nasılsın güzel hamişimiz
cok sevindim canım allah daha iyi etsin seni ve kuzucunu yirim onu benyerimseniben kucagına aldıgın günleride görürüz inşallah dilaycım:Saruboceqpuyorumnanaktan
tostı cım..kız kaç hafta oldun sen...
hanı cızelge....
hoşgeldin canım nasılsın?günaydın kızlar maşallah sabah sabah herkes burda dilay nasılsın güzel hamişimiz
kuşum yaa....
bende baska topıkte yazdım aylarca..amma orda herkes hamıle kaldı..bende buraya transfer oldum...akannehir akannehir akannehir
evet canım biz nereye gitsek herkez hamile kalıyo ama biz bi türlü kalamıyoruzkaydirigubbakcemile3 inşallah bir gün bizde hamile kalcaz ben bu ay bal tarcın cörek otu kürü yaptım onu yiyorum inşallah şifa olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?