Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

fatoşum vala yine uygun yıllık olduğu için
aylık versen dahada uçuoo yavrum
artık lükse kaçıolar ondan
kredi çekip ev almak daha mantıklı bence

canım doğru da okadar faiz alıyolar ki biz 50 çekmiştik evi alırken 20 si faiz di çok acımıştım,hemde banka önce kendi faizin parasını alıyo sonra senin bankaya olan borcunu alıyo,böyle yiyolar insanları işte

gülşen yavruuu sen bide orda yazlık mekana kaymışsın ondan
kim buldu size aceppp
ama yaz geldi güzel olurrrr
bi ara konuşalaım

fatoşum gülşenin dedii doru krediyle ew almak o kadar da toz pembe bişiy diil çok riskli
benim de kociş geldi kıslar çıkıyorum bende görüşürüüüüsss

slm canlar eşimin bana aldıgı pasta ve altın bilekligimi albüme ekledim bakmak isterseniz bakıp yorum yazabilirsiniz begenicekmisiniz bakalım canlarım opuyorumnanaktan

canım arkideşlerim ben ancak girdim geçmişi okudum..
fatmam evin hayırlı olsun bebiş getirsin huzurlu mutlu oturun canımmmm
çiçeğim hoşgeldin kuzucukumm
ceylanım bayılmışın geçmiş olsun bitanem bide cam silmişin ohoooo olmaz yorma pyensesiii
patikim geçmiş olsun annişine sanada kolay gelsin yorma kendini
dilekim sabah test yapçan inşallah pozitiftir dualarım seninle
serap kuzusuuu morartma kendini belki bebiş senledir canımın içi
gülşen keseyi görmüşsün canım umarım hep güzel gider kollarındada görürsün
elifim nikahı falan unut yorma kendini
özlemcim sanada geçmiş olsun
asnilcim inşallah sende iyisindir
melike doğum günün kutlu olsun canımm
ayyy kimseyi atlamadım umarımm bu satte kafam bukaaa bastıı,epinize tatlı rüyalarr
ben yarın 24 saat nöbetteyim kızlar artık 112 ambulans tayım..okula başlayan öğrenciler gibi heyecanlıyım yarın girer yazarımm çoook öptüm siziii

simdi ablalarim tedavi görüyorum yumurtlamadigim icin yaklasik 1,5 aydir hormon ve yumurtlamam icin hap aliyorum. doktorum bana igneleme de yapacakti fakat yumurtam yeterince büyümedigi icin (1,4 idi fakat 1,8 cm olmasi gerekiyormus) bu ay yapmayalim belki kendiliginden hamile kalirsin siz düzenli olarak birlikte olun dedi.
yumurtlama dönemim artik gecti ve adetime bugünle birlikte en az 7 en fazla 9 gün var. yani aslinda ayin 10. da adet olmam gerekir. fakat bende bazi degisiklikler var. mesela:

-gögüslerim cok büyüdü ve patlayacaklarmis gibi hissediyorum
-gögüs uclarim da sanci var egilip kalktigim zaman cok agriyor
-gögüs uclarim diklesti
-kasigimin bir tarafinda agri var ara ara
-günün alakasiz zamanlarinda uykum geliyor
-esimin dedigine göre de duygusal bakimdan da hassaslasmisim
-cok degil ama biraz da istah artmasi var
-birde hafifinden bel agrisi var
-eklem agrisi özellikle el ve ayak bileklerim agriyor

evet biliyorum bunlarin hemen hemen hepsi hamilelik belirtileri fakat benim sorum bu kadar cabuk belirtiler hissedilebilir mi? birde sunu eklemek istiyorum ben bunlarin hic birini adet dönemlerimde yasamazdim en fazla gögüslerim siser kasik ve belim agrirdi o kadar. simdi bunlari yasadiklarimi haliyle adet dönemime yoramiyorum. evet tekrar soruyorum hamilelik belirtileri ne zaman hissedilir? bu kadar erke olabilir mi?

hi hiiiii..
kızlar benim herififn kulagın agitmesin tabii..
üryamda kenan imirzalioğlunu görüodum yaff..
sfeguluymuşuk güyaaaa..
evli niiimm deeelim..
bizim herifim esamesi yokk..
ama kenan ünlüya kızlar hiç peşini bırakmıo...
bende sıkılıorum tabi bu duruma..
ya kenan diorum ben gelemem böle şeylere..
ne bu hep kızlar hep kızlar falan diorum...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

galiba akşam bi tarafım açıkta kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…