- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #26.201
bende yapmıştım canım..
uygulama gebelik testi gibi aynı...
ama hergün aynı saatte yapman gerekio..
ve sıkışık olman gerekio..
ve testi yapmadan öncede bol sıvı almamış olmalısın...
fatooş ört canım bitaraflarını ne ööle kenanlar fln kaydirigubbakcemile3
eet gebelik testinin aksine sabah idrarıyla olmiicak sahi
canım kişisel fikirdir ama salona ben klasik şık perde diktirmiştim kendim seçipüff kızlar yaa şu perde işini napım..
klasik tül perdemi alım yooosamm stor perde niimmi yaptırım anaaamm bilemedimki..
salonda 3 tane ayrı ayrı yerde pencere var...
üff kızlar yaa şu perde işini napım..
klasik tül perdemi alım yooosamm stor perde niimmi yaptırım anaaamm bilemedimki..
salonda 3 tane ayrı ayrı yerde pencere var...
GÜnaydın kızlar patİk Şu ovÜlasyon testİ nasıl yapılıyo de bakem
canım kişisel fikirdir ama salona ben klasik şık perde diktirmiştim kendim seçip
alt güneşlik kısmına stor yaptırdım ööle çok rahat oldu
bide 3 camsa tamamen stor masraflı olar bide yıkarken de çubuğunu sök çıkar fln uğraşlı geliyo bana
mutfağıma ikisini de stor yaptırdım çünkü ocağa yakın benim canım uçuşup yanma riski olmasın diye düşünmüştüm çok da güsel oldu içime sindi
aah ah ne güseldi o telaşlar dekorasyon illerine bayılıyorum
canım ben perdelerimi stor yaptırmıştım altlarınada boncuk taktırdım cok şık oldular ben tavsiye ederim
salona değilde başka odaya da düşünebilirsin o zaman canımkızçelerim şinci storun temizliği nasıl olur bilmiorum biraz zahmetli bi işmiş galiba..
tak çıkar falan..
ama storda olsun istiom..
ya fiyatlarnı bilem bilmiom..
nası bilen varmı??
salona değilde başka odaya da düşünebilirsin o zaman canım
3 cam birden yıkaması masrafı bide ben salonda stor pek sewmiyorum ağır gelmiyo bana
benim ewde oturma odasıyla salon ayrı olduğundan salonu tamamen hem modern hem ağır durucak şekilde yaptırdım.
mutfak yada tek camlı odalara düşünebilirsin stor
istersen bi ara msn i aç sana ewdeki perde modellerini gösteririm
iyidir heralde teysesi iple çekiyorus 15 mayısı kalp atışlarını duycaz inşallah
senin yarım kilo kıyma napıyo kaydirigubbakcemile3
yok işteyim de bilgisayarda çeyiz serilince çektiğim fotoları war ewinevdemsn canım şimdi??
ooh maşallah yaa ne güseldir şimdi zaten esnemesi fln ayrı güseldi ayy bende o günlere gelsem bian önceohhh az kalmış bizimde 27 sindeee benim kıymaaa iyi boynaa tekmeliyooo artıkk çok hissediliyooo
yok işteyim de bilgisayarda çeyiz serilince çektiğim fotoları war ewin
ooh maşallah yaa ne güseldir şimdi zaten esnemesi fln ayrı güseldi ayy bende o günlere gelsem bian önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?