Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

üff kızlar yaa şu perde işini napım..
klasik tül perdemi alım yooosamm stor perde niimmi yaptırım anaaamm bilemedimki..
salonda 3 tane ayrı ayrı yerde pencere var...

klasik tül perdemi alım yooosamm stor perde niimmi yaptırım anaaamm bilemedimki..
canım kişisel fikirdir ama salona ben klasik şık perde diktirmiştim kendim seçip
alt güneşlik kısmına stor yaptırdım ööle çok rahat oldu
bide 3 camsa tamamen stor masraflı olar bide yıkarken de çubuğunu sök çıkar fln uğraşlı geliyo bana
mutfağıma ikisini de stor yaptırdım çünkü ocağa yakın benim canım uçuşup yanma riski olmasın diye düşünmüştüm çok da güsel oldu içime sindi
aah ah ne güseldi o telaşlar dekorasyon illerine bayılıyorum

canım ben perdelerimi stor yaptırmıştım altlarınada boncuk taktırdım cok şık oldular ben tavsiye ederim

canım ben perdelerimi stor yaptırmıştım altlarınada boncuk taktırdım cok şık oldular ben tavsiye ederim

kızçelerim şinci storun temizliği nasıl olur bilmiorum biraz zahmetli bi işmiş galiba..
tak çıkar falan..
ama storda olsun istiom..
ya fiyatlarnı bilem bilmiom..
nası bilen varmı??

kızçelerim şinci storun temizliği nasıl olur bilmiorum biraz zahmetli bi işmiş galiba..
tak çıkar falan..
ama storda olsun istiom..
ya fiyatlarnı bilem bilmiom..
nası bilen varmı??
salona değilde başka odaya da düşünebilirsin o zaman canım
3 cam birden yıkaması masrafı bide ben salonda stor pek sewmiyorum ağır gelmiyo bana
benim ewde oturma odasıyla salon ayrı olduğundan salonu tamamen hem modern hem ağır durucak şekilde yaptırdım.
mutfak yada tek camlı odalara düşünebilirsin stor
istersen bi ara msn i aç sana ewdeki perde modellerini gösteririm

güneşlik olan storun temizliği çok basit bu arada ben hafif nemli bezle siliyorum kuruyo olup bitiyo
ama tülde olunca tabe içinden parçalarını,varsa ucundan boncuğunu fln çıkarmak gerek
benim mutfak storumda uçlarında cırt cırtlı boncuk war çok şirin duruyo

evdemsn canım şimdi??

ooh maşallah yaa ne güseldir şimdi zaten esnemesi fln ayrı güseldi ayy bende o günlere gelsem bian önce

he çok güzell valla cnmmm he teyzesi dimi ne kadan mıkemmel esnıyodu benim kuzummm gelcn cnm sendee zaman geçıyo merak etmee ben o kötü günleri geçirdim baksana yeterki allah kısmet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…