Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

biliorum canım.sonuçta buldun çok şükür sorup durduk seni canım.
ne çabuk bitirdin kıs.5-6 tesbih kaldı benim.
saol canuuuuuum sölemen yeter as kaldı ama sen çok hızlı gitmişsin maşallah

annemde tuz hastasi herseye ekliyo canim bende ona cok kiziyom sakliyodum tuzlari evde:)
herseyin asirisi zararli aslinda dikkat etmek lazim
sanada kizicam bak hiiilmaz:
Bebisin sevmiyo belki cok tuzlu annesi dikkat et bakim
ayy etmeye çalışıcamm ama
canım hep tuzlu ıstıyo nasıl olek bılmıyorum...
sağolll ceylanımmmm tıka basa doydumm vallaaa

yarasın bebemmm...

biliorum canım.sonuçta buldun çok şükür sorup durduk seni canım.
ne çabuk bitirdin kıs.5-6 tesbih kaldı benim.
saol canuuuuuum sölemen yeter as kaldı ama sen çok hızlı gitmişsin maşallah

pc.de yoktuyaaa süreklii tefriciye çektimmmm seninde az kalmışşş kısss ama yorulduysann ben devam edebilirimmm

kızlar aradım cerrahpaşayı operasyon düşünmüyolarmış hocalar gebe kalıp yatışa geç bize gel dedi heyet raporu veririz iş için dedi 9 ay yatış..en fazla erken doğum yaparsın dedii.. çoook mutluyumm bennn gene çalışçam ozaman bu ayy allah allah durun bi göbek atam gelem hehee

ayyyy çokk sevindimmmm canımm yaaa çook geçmiş olsunnn ee artık bundan sonra dikkattt sıkı çalış bakemmm

YAAAAAAAAAAAA EYLEMİM CANIM ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETTİ ÇOK SEVİNDİM CANIM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK:lepi::lepi::lepi:

canım ya bak ne güsel kuduğumus duların karşılığını alıorus

eylemcimsenin karnında mı ölüodu düşük mü oluo du.bide kaç tane

ooooooooy canım yaaaaa.çok olsaydı devam ettirirdim şimdi gücüm varya başlamışken ben bitirim.
ama çuk istiosan 170 ayetel okuyabilirsin benim için

okurum tabi canımmm bugun eşim nöbetcii ben bu akşamm okurumm rabbimm nasip ederse akşam bitiriirimm canımmm 170 ayetel kürsiii tamamdırr

gozun aydin tatlim
bak bosuna uzmussun o kadar kendini
hadi bakalim calismalara devam
gun dogmadan neler oluyo bak
herkese ders olsun kizlar oyle hemen pes etmek yok
bu kadar kisinin duasiyla neleri asicaz biz daha bak gorun

evet kızlar ya allah hepinizden razı olsun çook mutluyum benim biri düşük biri kalp durmasıydı çiçeğim ama ben hiperaktif gibiydim bi görsen ama bu sefer patates çuvalı gibi olcam rabbim verirse canım arkadaşlarım benim ya dualarımız kabul oldu bundan sonrada rabbim bizi boş çevirmeyecek inşallahhh seviyorum sizi beee allahım yanımda olsanız sarılıp öperdim tek tek sizi öyle mutluyum dur kocişi arıyım ben hemen oda çok üzgündü..

gozun aydin tatlim
bak bosuna uzmussun o kadar kendini
hadi bakalim calismalara devam
gun dogmadan neler oluyo bak
herkese ders olsun kizlar oyle hemen pes etmek yok
bu kadar kisinin duasiyla neleri asicaz biz daha bak gorun

sağol tatlumm dün ne haldeydim bugün nasılım..inşallah hepimiz iyi oluruk ben kenzülrşıda okuyorum çok güzel bi sure hepimiz için..aşıcaz aşıcaz inşallah..:Saruboceq:

canım öpücüklerini aldık oooh kokladık seni hep böle güsel haberlerimiz olsu ya rabbim.
bizi duyuyo allahım

ahhh canımm benımm bakkk herşeyy rayına gırmaye başlaadııı bunan snrası senın elınde artık benım gıbı dr ların sözunden çıkmıcann yatcass aşşaga tamam mı beekkk gözümü ayınn..
kızlarrr ezan okunduu şimcikk ben ikindimi kılıp hemen dönüyommm abdestimm varr 10 dk.ya yanınızdayımmmm
allah kabul etsın bebemmm:Saruboceq:

canımm benımmm arada eşininde morelı delsın tatlım yaaa:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…