- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.781
hoş geldın canım....selam arkadaşlar nabersinizzzzopuyorumnanaktan
olmucann bebemm oyl hıssedıyom inş....kıslarrr yaaa hiç akıntımm yok kupkuruyummm sankii hiççç adett olmucakmışş gibiyimmm inşallahda olmammmm :))
burdayım kuzu yaaa özel mesaj gönderener varda onlara baktım bı....ceylanımmm nerde kıslarrr yaaaa
aynen valla canım yaa..valla siz olmasaydınızzz evde tek kafayı yerdimm adet olcammı olmucamm mı diye düşünmektennn iyiki varsınız valla sizinle vakit nasıl geçiyo anlamıyorumm bileee
kaydirigubbakcemile3HEEEEEEEEEE BENDE İŞTE ANLAMIYOMMMMMM KUŞUM AKŞAM OLUNCA HALA İŞİM VAR ALLAH ALLAH NASIL OLUYODA BİLMİYO HİÇ ANLAMIYOMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıslar ben dua mı okucam sorada yemek yaparım öpüom sizler
HEEEEEEEEEE BENDE İŞTE ANLAMIYOMMMMMM KUŞUM AKŞAM OLUNCA HALA İŞİM VAR ALLAH ALLAH NASIL OLUYODA BİLMİYO HİÇ ANLAMIYOMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş geldın canım....
olmucann bebemm oyl hıssedıyom inş....
burdayım kuzu yaaa özel mesaj gönderener varda onlara baktım bı....
allah kabul etsin canım ne yimak var bugün kızlar
ayyy ebnımm bı başım dönuyokı sormayın yaaakafamçokkarıştı
ama sizi bırakıp gıtmek ıstemıyommm....
baş dönmemı bıle unutuyom:)
kızlar ya size bişi dicem ben bu aralar bunalımlardayım yaa hiç biyere çıkmak gelmiyo içimden artık ne yapcağımı şaşırdım bu ay bitkisel kür yapmaya çalıştım oda düzenli yapamadım bide 500 yasin okuttum allahada bol bol dua ediyorum ancak psikolojim bozuldu galiba daha yeni toparlamıştım kendimi herşeyi olacağına bırakıyodum ama bu ay bitkisel tedaviye başladım diye ben yine kasılmaya başladım günümün gelmesini yine sabırsızlıkla bekliyorum günüm zaten geçikmeli oluyo şimdi yine heves olcak bende geçikince test yapcam ardarda bişide çıkmıyınca yine hayal kırıklığı offf ya artık hayal kırıklığı yaşamaktan bıkkınlık geldi allahım inşallah tez zamnda tüm isteyenlerimafoldumben kavuşturur bebişlerine
kızlar ya size bişi dicem ben bu aralar bunalımlardayım yaa hiç biyere çıkmak gelmiyo içimden artık ne yapcağımı şaşırdım bu ay bitkisel kür yapmaya çalıştım oda düzenli yapamadım bide 500 yasin okuttum allahada bol bol dua ediyorum ancak psikolojim bozuldu galiba daha yeni toparlamıştım kendimi herşeyi olacağına bırakıyodum ama bu ay bitkisel tedaviye başladım diye ben yine kasılmaya başladım günümün gelmesini yine sabırsızlıkla bekliyorum günüm zaten geçikmeli oluyo şimdi yine heves olcak bende geçikince test yapcam ardarda bişide çıkmıyınca yine hayal kırıklığı offf ya artık hayal kırıklığı yaşamaktan bıkkınlık geldi allahım inşallah tez zamnda tüm isteyenlerimafoldumben kavuşturur bebişlerine
kızlar bende kaçtımm bizimkiler turkgayfesi istedi sonrada yemek yaparım öpüyorum hepiciğinizi akşam misafirde var zor girerimm
Bende İŞe dÖnÜyom kızlar hadİ sonram gene uĞrarım byeee
slm kızlar ben geldimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?