- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #28.261
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugünlerde çok yogunum ondan giremiyorum pek canlarım, randevum aslında dündü ama doktor aradı bugune erteldi bugun akşam saat altıda bayagı heyecanlamdım kızlar valla artık sonuç ne olur bilmiyorum çelişkiler var:)) örnegin adetim az oldu lekelenme gibi , gögüslerimde hafifden agrıyorlar adet olcakmışım gibi ama birde yüzümde sivilce çıktı buda daha bir enteresan duruma yol açtı şimdi sivilceden sonra acaba tekrardanmı adet olcam diyorum:))) neyse hakkımda hayırlısı artık en azından durum neyse ona göre hareket ederim artık önemli olan neden böyle oldu onu ögreneyim , onuda bu akşam bir sorun çıkmazsa ki çıkmaz gibi duruyor çözcez. yarın sabah sizlere haber ederim canlarım, dualarınızı eksik etmeyin ... dostçakalın
ayy begenmenize çok sevindim yaaaa...isoldem duvar unutesı şaheser..:lepi:
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugünlerde çok yogunum ondan giremiyorum pek canlarım, randevum aslında dündü ama doktor aradı bugune erteldi bugun akşam saat altıda bayagı heyecanlamdım kızlar valla artık sonuç ne olur bilmiyorum çelişkiler var:)) örnegin adetim az oldu lekelenme gibi , gögüslerimde hafifden agrıyorlar adet olcakmışım gibi ama birde yüzümde sivilce çıktı buda daha bir enteresan duruma yol açtı şimdi sivilceden sonra acaba tekrardanmı adet olcam diyorum:))) neyse hakkımda hayırlısı artık en azından durum neyse ona göre hareket ederim artık önemli olan neden böyle oldu onu ögreneyim , onuda bu akşam bir sorun çıkmazsa ki çıkmaz gibi duruyor çözcez. yarın sabah sizlere haber ederim canlarım, dualarınızı eksik etmeyin ... dostçakalın
sultan nassın bacım...olumunekankayizsmile
canım benim inşallah bebiş vardır yaaa. seninde elif gibi oldu herhalde onunda böyle olmuştu. normal test niye yapmadın canım yapsan çıkardı işte şimdi. o zaman silik çıkmıştı yaaa. ay çok merak ediyorum yaaa olumunekankayizsmilemerhaba arkadaşlar nasılsınız bugünlerde çok yogunum ondan giremiyorum pek canlarım, randevum aslında dündü ama doktor aradı bugune erteldi bugun akşam saat altıda bayagı heyecanlamdım kızlar valla artık sonuç ne olur bilmiyorum çelişkiler var:)) örnegin adetim az oldu lekelenme gibi , gögüslerimde hafifden agrıyorlar adet olcakmışım gibi ama birde yüzümde sivilce çıktı buda daha bir enteresan duruma yol açtı şimdi sivilceden sonra acaba tekrardanmı adet olcam diyorum:))) neyse hakkımda hayırlısı artık en azından durum neyse ona göre hareket ederim artık önemli olan neden böyle oldu onu ögreneyim , onuda bu akşam bir sorun çıkmazsa ki çıkmaz gibi duruyor çözcez. yarın sabah sizlere haber ederim canlarım, dualarınızı eksik etmeyin ... dostçakalın
sultan uyudu gece...
gecelerı uyuyor kuşum...sadece gece ve oglen uykusuna çok gec dalıyor...1 saatı gecıyor...
ben kaçtım..bugun kociş gorevler verdı..postaneye gıdıyom...postaları var..yollayam da gelem...
nassın kuşum..bende kocişe çok sınır oldum bugun...alsanaalsanasmile
kusura bakmain canim yemekteydim şimdi geldim.
dün akşam banada kociş küsmüsün bana sewmiomusun beni filan dedi.
gül almiş böle saksida filan ama affetmedim tabi hemen yumuşayamam :umursamaz:
sen nie sinir oldun kuzum??
Selam kızÇeler naparsınız bakemmm
asnİl canım İnŞ.gÜzel haberlerle dÖnersİn kızz
İsolde kızzzz bende bakıyom bakalım ne alcezzz kaÇa yaptırcenİzzz gııı fİyat araŞtırması yapayommm
Selam kızÇeler naparsınız bakemmm
asnİl canım İnŞ.gÜzel haberlerle dÖnersİn kızz
İsolde kızzzz bende bakıyom bakalım ne alcezzz kaÇa yaptırcenİzzz gııı fİyat araŞtırması yapayommm
Taksİtle yaptırcenn demÜÜÜ bacummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?