Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ınşallah bebek vardır..hayırlısı olsun canım senın ıçın...bızı habersız bırakma canım...:lepi:

isoldem duvar unutesı şaheser..:lepi:
ayy begenmenize çok sevindim yaaaa...
canlarım benimmm...

asnilim bitanemm inşallah güzel haberlerle dönersin bitaneeemmm

sultan nassın bacım...olumunekankayizsmile

canım canımmm sen nasılsın uyudumu oğlun geceeeee kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

canım benim inşallah bebiş vardır yaaa. seninde elif gibi oldu herhalde onunda böyle olmuştu. normal test niye yapmadın canım yapsan çıkardı işte şimdi. o zaman silik çıkmıştı yaaa. ay çok merak ediyorum yaaa olumunekankayizsmile

sultan uyudu gece...
gecelerı uyuyor kuşum...sadece gece ve oglen uykusuna çok gec dalıyor...1 saatı gecıyor...
ben kaçtım..bugun kociş gorevler verdı..postaneye gıdıyom...postaları var..yollayam da gelem...

sultan uyudu gece...
gecelerı uyuyor kuşum...sadece gece ve oglen uykusuna çok gec dalıyor...1 saatı gecıyor...
ben kaçtım..bugun kociş gorevler verdı..postaneye gıdıyom...postaları var..yollayam da gelem...

e hade git bakem. kolay gelsin canım. burası çok sıcak sizin oralar serindir herhalde ne güzel

nassın kuşum..bende kocişe çok sınır oldum bugun...alsanaalsanasmile

kusura bakmain canim yemekteydim şimdi geldim.

dün akşam banada kociş küsmüsün bana sewmiomusun beni filan dedi.
gül almiş böle saksida filan ama affetmedim tabi hemen yumuşayamam :umursamaz:

sen nie sinir oldun kuzum??

afiyet olsun canım. çokta uzatma kııız. bak bişeyler yapmış yinee.

Selam kızÇeler naparsınız bakemmm

asnıl canım ınŞ.gÜzel haberlerle dÖnersın kızz

ısolde kızzzz bende bakıyom bakalım ne alcezzz kaÇa yaptırcenızzz gııı fıyat araŞtırması yapayommm

çok güzel değilmi canım ben bayıldım yaaa. ama ceylanınkide çok güzeldi. nasılsın canım

EyıymıŞ kuŞummmm bende bu akŞmaben hazırlara bakıcam hemıde yaptırmaya hesaplatıcam bakalım hangısı daha uyguna gelıcekk bır tane beĞendım 1300 dedı bakalım ınŞ.yaptırırım ucuzda rahat ederım azcukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…