Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

İyİydİr kuŞum sen nasılsın haberler senden gelİcek İnŞ.

valla heyecanlıyım canım , saat 6yada az kaldı gerci hemen gittigimde beni almazlar hep öyle oluyor randevu saatimde gidip bir saat bekliyorum:)) eşimde izmir dışında tek gitcem yetişemez o saate kadar, ne düşüncegimi bilmiyorum canım

Varmı baŞka belırtı kuŞum kendını ıncelendınmı heÇÇ geÇen ay dılay bana sorup duruyodu karnının altında kasıklarda bı sertlık varmı falan dıye ayakta yapÇekmıŞsın

bugun akıntımın içinde ayıptır söylemesi çizgi şeklinde hafif kan gördüm bir iki kere , korktum ya sizde hiç öyle olan oldumu arkadaşlar, sadece tuvalete gittigimde görüyorum çamaşırıma falan bulaşmıyor yani, yüzümdede kocaman bir sivilce çıkmış:) hayırdır inşallah hayırdır inşallah

Kız sende erken saate al randevunu kaydını alsın gacılarrr ben artık Üle yapıyom doktora gİdİnce :)
yok canım ben yapamıyorum kaçgün öncesinden bu saate zor aldım randevuyu çok dolu bu doktor.

Varmı baŞka belİrtİ kuŞum kendİnİ İncelendİnmİ heÇÇ geÇen ay dİlay bana sorup duruyodu karnının altında kasıklarda bİ sertlİk varmı falan dİye ayakta yapÇekmİŞsİn

sertlik falan yok canım, arada kasıklarıma batma giriyor akşam uzandıgımda özellikle sonra gögüslerim de biraz hassaslık var o kdar, gerisi aynı normal günlük ben:)

hayirli haberlerle gel inşallah canım yaa.

aslında kendimi ümitlendirmemeye çalışıyorum ama elimde değil kendiliginden oluyor :) yoksada üzülmicem valla sadece adetimin bu kadar geçikmesine düzenin alt üst olmasına üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…