Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

OLAR DEMÜÜ KIZ BENİMDE MİNİMİNNACIK Bİ BEBİŞİM:lepi:
İYİ OZMAN KUŞUM TİLİFONU YOK MERAK ETTİM ONU opuyorumnanaktan

olcakk tabiii kuşummm hemide küçücükkkk ayy ben şimdi aldıklarımı yıkadım serdimm ay içimm çok hoş olduu allahım yüzünüde göstersin yavrumunnn iyi iyi eliff merak itmeee

olcakk tabiii kuşummm hemide küçücükkkk ayy ben şimdi aldıklarımı yıkadım serdimm ay içimm çok hoş olduu allahım yüzünüde göstersin yavrumunnn iyi iyi eliff merak itmeee

NEKADANNNNNNNNNN MİKEMMELLLLLLLLLL KIZÇEM OLUR ALLAHIMIN TAKDİRİ OLMASADA ÇÖZÜMÜ VAR ALLAHTAN HERŞEYopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar bu yasinlerden benım haberim yoktu şimdide kanamam devam ettiği için okuyamam haftaya benıde ekleyın listeye hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamileleik için inş. banada dua edin lütfen

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben olmazdımdaaaaaaaaaaaaa yolda olardım da ıyı oldu emme Çokta ıŞım var hehehehehe kovdurcam kendımı

BU AY POZİTİFLİK VAR BENDEE HEHEHEHEH OLSADA OLDU OLMASADA OLDUkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız rabbim biliyo ne zaman verıceğiniii hep iyi düşünelimm iyi olsun dimi amaa ayy senınde kızın olursaaa hanginizin kapısını çalıcam bakalımmm nohuttan başlıycammm herkesee gidicemmm kızlarınızaaa talibizzz vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…