Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet cnm denk gelemıyokk...oohhhh ne guzell sabahlarrr olmasınnnnn heeee ....bizim kızla gece kocalarının koynund OLUYO GENELDEE:kedi:

iyiyim cnm sen nasılsınn..iyi gidiyooo kızım artık tekmelere başladı teyzesi daha iyiyiz elhamdülillah....
sen nerelerdesınn

ohhh ohhhh maşşallahhhh allahımm sağlık versinn cnmmm teyzesi sevsinn onuuuu bende deişen bişi yok cnm yaa bal tarçın çörekotu denedim bakalım hayırlısı 15 güne kadar hastalanmayı bekliyorum baklım inşallah hastalanmammm :Saruboceq:haa bu arada yasinimi okuyorumm topiğe sık gelemesemde okuyorumm dualarıımm sizlerleolumunekankayizsmile

inşallah bu ay hayırlı haberler alırızz senden de emoşum...herşeyın hayırlsııı tabii..allah kabul etsın cnm ...rabbım dualarımızı gerı çevirmesinnnn...

ee ceylanım çiçeğimmm nasıl olduuu onuda merak ediyorummm en sonnn çok üzgündüü uğradımm görüştük ama bidaha denk gelmedikmafoldumben

nohutcum sagol bacım eklediğin için benıde kızlar banada bu gece dua edin rabbim bana sabır versin bir an önce atlatım

slmmmm...
ben bugün katılamadım aranıza ama benim de yasinden haberim yoktu ben de katılabilir miyim :))

1.gün 36.4
2.gün 36,3
3.gün 36,3
4.gün -----
5.gün 36,4
6.gün -----
7.gün 36,6
8.gün 36,7
9.gün 36,9
10.gün 36,7
11.gün 36,6
12.gün 36,6
13.gün 36,6
14.gün 36,4
15.gün 36,4
16.gün 36,3
17.gün 36,4
18.gün 36,7

kızlar noldu şimdi yaa..
bi deyiverin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…