- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.021
ceylan yaaaa ben sistit olmuşum galiba...
dilay teşhisi koyduuu
idrar yaparken yanma yani....cnm bunun için antıbıyotık satılıyo bence hemen al ve kullan..eczaneye gidip istesen bile verirler ama için rahat etsin diye doktoroda görünebilirsin..
ayıca ayaklarını sıcak tut buda çok iyi geliyoo
geldim geldim geçmişi okuyodum günaydın kızlarrr fatoşumm geçmiş olsn cnm asosist die bi ilaç var bire bir gelıyo adı öle olması lazımm nohutum dün alışverişe çıktım anam bide bakimmm elifle karşılaştıkkk beraber gezindikk yimekk yedikkk iyiydi yanee ordan kipaya gittim primalar düşmüşş 4 paket prima aldımm ordan eşimin dayısına geçtik birazz eve 9buçuktu geldim sona benmki geldi yımek mimekk bide dişim ağrıdı çokk mafff olduk koca gece
eczaneden istemiştikk bizdee en etkilisinii ver die onu vermiştii bir ilaçta iyi gelmişti bana çok sık idrarın gelıyomu benim öleydıı çişim gelince yanıyodu böle wc ye gidiyodumm bi damla çişş
ayyy ne guzell yaaaa karşılaşma imkanınız oluyoo kıskandım bak şimdiii...geldim geldim geçmişi okuyodum günaydın kızlarrr fatoşumm geçmiş olsn cnm asosist die bi ilaç var bire bir gelıyo adı öle olması lazımm nohutum dün alışverişe çıktım anam bide bakimmm elifle karşılaştıkkk beraber gezindikk yimekk yedikkk iyiydi yanee ordan kipaya gittim primalar düşmüşş 4 paket prima aldımm ordan eşimin dayısına geçtik birazz eve 9buçuktu geldim sona benmki geldi yımek mimekk bide dişim ağrıdı çokk mafff olduk koca gece
vajinada olmaz zaten nasıl anlatsam içerde oluyo dimiya benim yanma başka yerde oluo ama vajina bölgesinde diill...
azosilinn di pardon
fatoşum üşütmüşsün o zaman sıcak tut geçerrr
olabilir canım yaaaaa..
bi kaçgündür hava baya bozuk burda dolayısıyle evlerde baya soğuk oluo..
bend eince ince giyip dolaştım evde..
halıları sermemiştim bi süre..
galiba ii üşüttüm..
ayyy ne guzell yaaaa karşılaşma imkanınız oluyoo kıskandım bak şimdiii...
ooo sen prımaları baya stokladın bende alsam mı kıı ne kadar indirimii..ka ne yanıı...dişin neden agırdıkii çürük falan mı var
vajinada olmaz zaten nasıl anlatsam içerde oluyo dimi
evet cnm adı azosılın tabletvereliniortak
kızlar siz yazın ben geliyommm..kendıme bi kahvaltı hazırlayayım..ika kızım açıktı sanıımm oynamaya başladı yıne...
bu arada kızlar biz isim konusunda ekleme yaptık..ikrasu koyacagız nasıll fikirlerinizi yazınn
kızlar siz yazın ben geliyommm..kendıme bi kahvaltı hazırlayayım..ika kızım açıktı sanıımm oynamaya başladı yıne...
bu arada kızlar biz isim konusunda ekleme yaptık..ikrasu koyacagız nasıll fikirlerinizi yazınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?