Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylan yaaaa ben sistit olmuşum galiba...
dilay teşhisi koyduuu

idrar yaparken yanma yani....cnm bunun için antıbıyotık satılıyo bence hemen al ve kullan..eczaneye gidip istesen bile verirler ama için rahat etsin diye doktoroda görünebilirsin..
ayıca ayaklarını sıcak tut buda çok iyi geliyoo

geldim geldim geçmişi okuyodum günaydın kızlarrr fatoşumm geçmiş olsn cnm asosist die bi ilaç var bire bir gelıyo adı öle olması lazımm nohutum dün alışverişe çıktım anam bide bakimmm elifle karşılaştıkkk beraber gezindikk yimekk yedikkk iyiydi yanee ordan kipaya gittim primalar düşmüşş 4 paket prima aldımm ordan eşimin dayısına geçtik birazz eve 9buçuktu geldim sona benmki geldi yımek mimekk bide dişim ağrıdı çokk mafff olduk koca gece

ya benim yanma başka yerde oluo ama vajina bölgesinde diill...

saol biedenemmm..
az beklim bakalım dayanamıcak gibi olursam alırım o ilacı

eczaneden istemiştikk bizdee en etkilisinii ver die onu vermiştii bir ilaçta iyi gelmişti bana çok sık idrarın gelıyomu benim öleydıı çişim gelince yanıyodu böle wc ye gidiyodumm bi damla çişş

ayyy ne guzell yaaaa karşılaşma imkanınız oluyoo kıskandım bak şimdiii...
ooo sen prımaları baya stokladın bende alsam mı kıı ne kadar indirimii..ka ne yanıı...dişin neden agırdıkii çürük falan mı var

ya benim yanma başka yerde oluo ama vajina bölgesinde diill...
vajinada olmaz zaten nasıl anlatsam içerde oluyo dimi
azosilinn di pardon

evet cnm adı azosılın tabletvereliniortak

kızlar siz yazın ben geliyommm..kendıme bi kahvaltı hazırlayayım..ika kızım açıktı sanıımm oynamaya başladı yıne...

bu arada kızlar biz isim konusunda ekleme yaptık..ikrasu koyacagız nasıll fikirlerinizi yazınn

olabilir canım yaaaaa..
bi kaçgündür hava baya bozuk burda dolayısıyle evlerde baya soğuk oluo..
bend eince ince giyip dolaştım evde..
halıları sermemiştim bi süre..
galiba ii üşüttüm..

biizm burasıda soğukkkkk battanıye bide yorgan atıyoz vakllla gecee dikkat et kuuzmmm bebiş istiyon bak ayak ları üşütmememk lazımmm gerçi hamnişkende üşütmemek lazım ama bende hep yalın ayak dolaşıyomm kızan gaz bombası olucak

isolde bizde eşimle yatarken üzerimize elyaf yorgan atıyoduk iki gündür...meger hava baya sogumuş he sabah kalkıyoum karnım nasıl sancı yapıyo üşütmüşüm meger..bu havalarda dikkatlı olmak lazım yaa...ist. yaagmur yagıyo şimdi

kızlar dohtorumla görüşebildim nihayet..
endişe etmeyinç..
iki sebebi vardır..
ya yumurtlama kanamasıdır yada idrar yolu iltihabıdır dedi..
şimdilik ilaç almayın ama çok sıkıntı çekerseniz monoral şase diy ebi antibiyotik var onu kullanın dedi..

evet ya avm de karşılaştıkk kıskanmaaaa kuzuuu sende gell zemuszemus valla cnm baya uygunn ben geçen bi paketini 14 liraya almıştıım şimdi kipada 14 mılyn tanesi ikincisini alıyosun 1 liraya yani 2 paket prima 15 e gelmiş oluyo ben de 30 liralık aldım geçende almiştım bidene

hmm güzelmiş canımmm..
ama ben bu tarz isimleri pek begenmiorum yaaa...

ben doyurdum paşamııı sıkıyosa doğurmaaa belli edıyo kendinii sende doyur prensesiniii ikrasuyumuzuuu ayy yirim onu benn güzelmişş şekerim daha tatlı olmş böle su koyuncaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…