- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #30.061
kız benimkide çuk yoğun bir ay önceden alıyoz bizz randevuıyu şimdi perşembee bir ay sonraya alıcamm ayy inşşş büyümüşlerdirrrr
slm
aranıza benide alırmısınız
her perşembe yasin okurum sizinle beraber .bende 2. bebek için 3 senedir uğraşıyorum
ama geldim işteeee
hoşbulduk edacım sen nie gecelrri giriosun
slm
her perşembe yasin okurum sizinle beraber .bende 2. bebek için 3 senedir uğraşıyorum
slm
hayırlısıyla inşallah cnm..ee siz beşik falan bakıyomusunuzz
evet serabın negatif çıkmışş nasip değilmişş solaryuma girecekti o bgn iiiyi oldu yaptığııı
bazen eşimi göndedıkten sona uyumuyorum cnm ama gun boyu sesem gibi dolanıyorum...ama genelde saat 10 gibi kalkmış oluyorum evı yatagı toplamadan netı açmıyorum yoksa işim kalıyo sonra:))ceylan sende kaçta uyanıosun baküüm
günaydın kızlar sabah kalktım bir duş aldım geri yattım kocişle uyumuşuz bu saate kadar çay boydum kahvaltı yapalım diye o ara bakım dedim
nasılsınız dilay canım inş. bişey yoktur bebegımde pazartesi güzel haberlerle gelcen inş. sıkma canını
isolde hayırlısı olsun belkıde bebeiş vardır kuzum
çiçeğim canım sen nasılsın daha iyi misin bacım
slm
aaa ne demek canım yaa çok memnun oluruzzz ....bize kendınden bahsetsene datllummmŞeniz
hoşgeldin divnity
geniş bi aileyiz burdaaaaa
aramıza hoşgeldin canım
rabbim yavrunu sana baguşlasın uzun hayırlı ömürler versin
2. bebişinde gelir inş. sen topiğimize topimizde sana uğur getirsin kuşum
hoşgeldin aramızaa :))
hoşgeldin cnmm ben senii görüyodummm topiklerdee allh gönlüne göre verir inşş
selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?