Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm
aranıza benide alırmısınız
her perşembe yasin okurum sizinle beraber .bende 2. bebek için 3 senedir uğraşıyorum

günaydın kızlar sabah kalktım bir duş aldım geri yattım kocişle uyumuşuz bu saate kadar çay boydum kahvaltı yapalım diye o ara bakım dedim
nasılsınız dilay canım inş. bişey yoktur bebegımde pazartesi güzel haberlerle gelcen inş. sıkma canını
isolde hayırlısı olsun belkıde bebeiş vardır kuzum
çiçeğim canım sen nasılsın daha iyi misin bacım

slm
aranıza benide alırmısınız
her perşembe yasin okurum sizinle beraber .bende 2. bebek için 3 senedir uğraşıyorum

aramıza hoşgeldin canım
rabbim yavrunu sana baguşlasın uzun hayırlı ömürler versin
2. bebişinde gelir inş. sen topiğimize topimizde sana uğur getirsin kuşum

hayırlısıyla inşallah cnm..ee siz beşik falan bakıyomusunuzz

he bakıyozz hayatımm benimkinin marangoz arkdşı var çizmiş bişilerr ama yatak odasına yapılcakya benimm oda yapmıycamm bi gün eve gelicekk öle ayarlama yapılacakk kızlarr sizce ne renk alalım sade yaptırayım demiii ileri doğru genç odasıda olabilcekmişş admaın çizdiğii şifonyeri gardlobu falan var beşikte ileri doğru büyüyenlerden yapıcakmış hepsi 750 lira sadece malzeme parasıı alıcak arkdşı die

ceylan sende kaçta uyanıosun baküüm
bazen eşimi göndedıkten sona uyumuyorum cnm ama gun boyu sesem gibi dolanıyorum...ama genelde saat 10 gibi kalkmış oluyorum evı yatagı toplamadan netı açmıyorum yoksa işim kalıyo sonra:))

ohhhh tostım ıyı yapmışsınız valla keşke benım eşimde vumartesı evde olsada uyusakkkk sabah yalvardım resmen nolurr yarım saat geç git diye ama çıkk dinlemedi beni...paa kazanmam lazım dedi gitti delü herifim:))

aaa ne demek canım yaa çok memnun oluruzzz ....bize kendınden bahsetsene datllummmŞeniz

teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

bende prolaktin hormonu yüksek kendiliğimden hamile kalamıyorum
ilk bebek tedaviyle oldu klomen kullanmıştık
kızım şimdi 9,5 yaşında

2. bebek için 3 sene önce tedaviye başladık sonuç alamadık
geçen sene bıraktım tedaviyi ....kürleri falan denedim bu arada hiçbiri işe yaramadı
Allah nasip ederse ramazan bayramından sonra tekrar başlıycaz tedaviye

Allahıma sığınıyorum rabbimden tek dileğim hayırlı ve sağlıklı 2 evlat daha versin :Saruboceq:
3 çocuk hayalim varda :kedi:

anladım canım sende topiğin gece bekçisi oldun ozman

tosti yaaa ben dün kötüydüm
akşam başım nasıl ağrıodu anlatamam
normalde ağrı kesici bile içmezdim
3 tane içtim miii

ama sıkıntıdan oldu
kociş geldi yemeğini yedi
bende yatak odasına geçtim
kafa dinleyim diee
ama kendimi dinlemeye geçmişim
bi başladım ağlamaya adam susturana kadar yapmadığı kalmadı
şimdi gözlerim şiş
ama iyiyim

hoşgeldin divnity
geniş bi aileyiz burdaaaaa

aramıza hoşgeldin canım
rabbim yavrunu sana baguşlasın uzun hayırlı ömürler versin
2. bebişinde gelir inş. sen topiğimize topimizde sana uğur getirsin kuşum

hoşgeldin aramızaa :))

hoşgeldin cnmm ben senii görüyodummm topiklerdee allh gönlüne göre verir inşş

teşekkür ederim kızlar umarım uğurlu gelir bu topik alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…