Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kız erken değilmi daha sölerlermi dersin ne bilim millet öğreniyo yaa aralık annelerıne girdim dün gece baya kişi öğrenmiş 10 haftalıklar bile bakalım biz öğrenecezmi bugün

hayirlisi olsun inşallah canım yaa..

günaydın kızlaaaaaaaaar. nasılsınızzzzzzzz?

günaydın sultanım ii dielim ii olsun.
sen nasilsin

1.gün 36.4
2.gün 36,3
3.gün 36,3
4.gün -----
5.gün 36,4
6.gün -----
7.gün 36,6
8.gün 36,7
9.gün 36,9
10.gün 36,7
11.gün 36,6
12.gün 36,6
13.gün 36,6
14.gün 36,4
15.gün 36,4
16.gün 36,3
17.gün 36,4
18.gün 36,7
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün ------

kızlar günaydınnn ..
naptınız bakalım işte ateş periyodum.
yalnız bgn ölçemedim işe geç kaldımda ascıkk

kız fatoş hiç anlamıom ben bu ateş işinde
uğraşma kuzu bunlarla bırak.
su aksın yolunu bulsun

buarada sen nasıl oldun antibiyotiğe gerek varmı
ayaklarına çorap giyiyomusun

kız fatoş hep aynı gidiyo senin ateş ama bence bu ateşe çok takılmayın bee kuzum kimi insanın yükseliyo hamile kalınca kiminin aynı kalıyo doğruluk derecesi yok yane ama yinede sen bilirsin

dilaya bende katılıyorum isolde takılma bınlara canım böyle yaparak kendini iyice strese sokarsın takmamak daha iyi

valla birazda akışına bırakmakta iş sen nekadar yöntem deneyip kafana takarsan okadar olmuyo işte hep diyorum ben bu kıza ama ooo bir kulaktan giriyo öbüründen çıkıyooo

günaydın sultancımmmm
günaydın fatoşummmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız fatoş hiç anlamıom ben bu ateş işinde
uğraşma kuzu bunlarla bırak.
su aksın yolunu bulsun

buarada sen nasıl oldun antibiyotiğe gerek varmı
ayaklarına çorap giyiyomusun
canımm çok şükür bendeki o yanma geçti....
dün ve bgn iim allaha şükür...

kız fatoş hep aynı gidiyo senin ateş ama bence bu ateşe çok takılmayın bee kuzum kimi insanın yükseliyo hamile kalınca kiminin aynı kalıyo doğruluk derecesi yok yane ama yinede sen bilirsin

dilaya bende katılıyorum isolde takılma bınlara canım böyle yaparak kendini iyice strese sokarsın takmamak daha iyi

ya kızlar haklısınz aslında amaaaann nebilim yaaa..
ölesine yapıok işte..
benimde canım sıkılıo zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…