Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kocişin kuzenleriyle dün dışardaydık
bi tanesi bisde kaldı onun kalkmasını bekliom mama için
sankim acıktım bendeeee

kız ben yatammıom nasıl yatıolar horul horul

ahhhhh sen mi benmiii....valla yanımda benle birlikte sürtecek çalışmayan ders problemi olmayan bi gacıya çooooooooooooooook ihtiyacım var:roflol:
artık internetle idare etcez bacım napalımmm...ayyy yakın olsak seni valla hiç boş bırakmazdım kahvltı öglen akşammm...sonra senın kocişşş:mymeka:
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh süper olurdu vallaaa....

Selam kızÇeler benım adet tatıle gettÜ herhal gelmıyo hala :)))))))))) kız ceylan nezman getÇen doktora yarın yada ÖbÜrgÜn getÇem ben bak ona gÖre

:roflol:
bens enin kriterlere uyuyom al beni allllllkaydirigubbakcemile3
nan kociş akşam geliooo ozmana kadaa zaman olurduuu.aynen bende senin dediğin gibi hayal etmiştim ama hayl işte öteye gitmemiz imkansız boshayallersmile

baya önce vardı bebem
salladım bugüne karar kıldım
kanamada iyice bitti
gidim diom
gitt bebemm ya iyice baksınlar allah korusunn tedbiri elden bıakmayalımmm
kocişin kuzenleriyle dün dışardaydık
bi tanesi bisde kaldı onun kalkmasını bekliom mama için
sankim acıktım bendeeee

kız ben yatammıom nasıl yatıolar horul horul

aaa misafirin var yaniiii....
ayyy çiçek sorma dün kocişle yürüyüşe çıktık akşam saat 11.30 düşün....ben bi güzel dondorma yidim mii (hem formu koumak için yürüyüş yapıyom hem zıkkımlanıyom ne lahana ne turşu bilmem artıkın:)) sabaha kadar kabus gördüm inan dondurma çok gaz yapıyo şişiriyo benıııı sabahı nasıl ettım bilmiyorum kocişide uyutmadım bi su istiyom bi gazımı çıkar diyomkaydirigubbakcemile3 garıbım yaaa oda yapıyoo....şimdi yiyim şükür ama nomalde bende o horulllll horulll uyuyanlardanım kuzuu yaaasempatiksalakcinni

Son düzenleme:
siraaaaaaaaaaaaaaaaaaap
huşgeldin
bırak adeti kuşum düşünme
senin kafayı şöle bi restlemek lazım ben sana diim
yani bu konuyla iilgiliiii

Selam kızÇeler benİm adet tatİle gettÜ herhal gelmİyo hala :)))))))))) kız ceylan nezman getÇen doktora yarın yada ÖbÜrgÜn getÇem ben bak ona gÖre
yaaa penım perşemmbe kontrolllll ...sen yıne akşama mı alcan randevuu
:roflol:
bens enin kriterlere uyuyom al beni allllllkaydirigubbakcemile3
nan kociş akşam geliooo ozmana kadaa zaman olurduuu.aynen bende senin dediğin gibi hayal etmiştim ama hayl işte öteye gitmemiz imkansız boshayallersmile
kızz kocişine desem senı kople verir mi banaaklinialirimsmile
yukk yukk sen onsuzluga dayanamazsın aglar durursun sonra beeee:sm_confused:

kız töbeee gece gece yürüyüş mü olur
soğuk olur
formumu korucam die bide hastalanırsan
kız gazını nasıl çıkarıooo kaydirigubbakcemile3
bebeklerdeki gibi kaydirigubbakcemile
yaaaa sen hamilesin bunlara dokunmasan akşama kaaadaaa uyuyolar

Yok kız sabah gıdersen sabahta alırım ama perŞembede geÇ olacak bıŞı varsa kıst zart zurt tedav edılsın demÜÜÜÜ

yaa hep gec çıkıyoz biz zaten kuzu..problem benım o saatde bişeyler yeme girişimim....o saatde ne yesemm zarar bana:)) hehee sırtımı sıvazlıyooookaydirigubbakcemile3
yuukk yukk o kadann degılım ben 9 en fazla 10 saat uyurum aralıksızz

Yok kız sabah gİdersen sabahta alırım ama perŞembede geÇ olacak bİŞİ varsa kİst zart zurt tedav edİlsİn demÜÜÜÜ
bak ne dicemm ben sana uydurayım kendımı bu haftaa...ne zamana alcan saat kaça alcan söle bende ona göe alayım olmazsa:)) yada sen bana da alll:roflol:

patikte kocayı gönderince uyuyanlardan ahanda uyandı geldi
günaydın prenses
kahvaltı istermisiniz

kızz sorma bu sabah 6 da kalktım çisime diee sona uyuyamadımm 8 den sona benimki gitti işee buçukta dr yı aradım kadınla görüşüp randevuyu öne almakk içinn kimse açmadı sona yattım 9 da tak telefon çalıyo benmki anahtarları unuttmuş tamda yenıdalmıışımm dely etti benii sona gene yattımm yarım saat uyumuşum dr de çalışan kadını gördüm rüyamdaa :roflol: az öncede kalktım aradım ne dıyosun birsen sen diyo ben 7 hazırana gün verıyoruım öne alamam kesinlikle didiii :gitme: kırklarelide festıval başlamışş bende öne alıpp çarşamba gidim diyodum ablamada birkaç bişi diktircektimm bide dişlerim ağrıyo benimm orda dolgu yaptıracaktım dr yı tutuşturdu telefona konuş die antibiyotik versi apseyı söksün die ateş çıkarsa tehlileki olur dedii iç dediii öfff amma yazdım ha roman oldu mubarek

e
çok geçmiş olsun kuzuu...bak diş absesi şakaya gelmez sakınnn ıhmalll etmeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…