Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

birsen sabah sabah nekaaaa çok şey yaşamışsın kuzuuuu

bana da tilifon geldii
arkidişlen sürtces bugün

he kız çok meşkul günümdeyım bgnn ohhh gezz vallaa ay bizde küye gitçez galibamm kayınvalideylee mevltü varmışş akrabasının bende sefıyom kadını illa sende gel dio bakıcaz artıkın dün saat 7 den sonra gittik bizde köye kayınvalideler pazar günleri köye gidiyolar bahçeye bişiler ekmeye meyve ağaçları falan varr köy ekmeği yapıyo orda fırını var akşamleyn bizde gittk ohh erikler olmşş nasılll iyi geldii gezindikkk

öff öle dedii doktorda ateş yaparr riske girersiniz dedii bi zararı olmaz heralde demi dr verdiğine göree
cnm hamıleler zaten her antıbıotıgı kullanamıyo....sen largopen kullan derim dr sor 1 mg.belkıde onu vaya muadilini vermiştir gerçi....
birsen sabah sabah nekaaaa çok şey yaşamışsın kuzuuuu

bana da tilifon geldii
arkidişlen sürtces bugün

ohhhh sürtecek yer çıktı sanaaa:))
bende evde durmak istemıyorum bugun ama nere gitsem kiiii...
bide dün bahaus dan çokk güzel bişi aldık kızlar fayans arasındakı derzler için mükemmel bişey yaaa bembeyaz yaptı ınanamadım...hemde 2 ktusu 8 tl....bugun belkı onunla ugaşırım diyede düşünüyorum ama kociş ben yaparım akşam dedi......dur biraz düşüneyımm bennn:ecrin_bebek:

noldu nan kal geldi yinee

ben bişiler yiyip kaçacam gibi görünüoo
kuzeni evde bırakcam galiba kaydirigubbakcemile3
kızz nasıl evde yanlız bırakcan:))

ayy nakadannn güzelllll.....bizde kocişle dün balkonumuzun önunde olan kırazlardan topladık maşallah bu sene çok meyvesi çok da lezzetlii...dogal herşeye bayılıyommm hatta dün yıkamadan çukk yedim koca kızdı ama napımm öle daha lezzetli geldii

kızlar ben kaçıom bişler yiyim anca hazırlanırım uyuzum azcık
kahveye gitcem önce öpüom hepiniz seviorum bideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…