Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aaaaaaaaaaa pelin geldi tam lafını edioduk
kuşum hoşgeldin
gittinmi doktora

kalp kalbe karşıdır kuşum... hoşbulduk gittim canım ultrosonla baktı sadece... her şeyin cok normal oldugunu söyledi obur tektikleri bir yıldan önce yapmıyorlarmış 2,3 ay daha bekleyin dedi bidaki ay eşime bakılcak...hatta doktor bana dediki elim ugurlu gelir de bu ay hamile kalırsın inşallah... cok iyi bi doktordu bende şu an bi rahatlama var bundan sonra takmıycam aklıma allahım ne zaman nasip ederse o zaman olsun...

he kız sizle ayrıldıktan sonra kıpaya gittim aldımmm abartmışım biraz amaaa neyse
al tabe canım senin wakit yaklaştı çook lasım olcek
ariicaktım seni bugün biyere gitçenmi die ama babatlerim wurdu biras
bu halde çok yürüyemem die aramadım
ay terlik almam lasım en kısa zamanda uff bıktım ayakkabıdan

sorma birsen dün tutuştum biliodum doktora gitceğini haber alın ca rahatladım

kıs rüyamda bile gördüm iyi haber olcağını

ermiş oldum artıkım

bende gitçemm perşmbe elifff saat 4 tee bnm randevuuu bence bakmazz ben dün aradımmm dr yı öne alcktım randevuyuuu ama almadı kadın dediki bana sen dalgamı geçıyosun benlee ben hazıranın ilk haftasına randevuyu verıyom didi elifff

dün kont. bitti demişti ondan cvp yazmamıştır
kızz dünde amaaan gezim yapmicem didim
dışarda yidik bugünde yapmasam anaaaaaaaaaaaaam kanıma girme tembel hatun olurum

AMANNN BOŞVER KIZ NASILSA EVDE HEP YİYONUZZ GET GEZZZ HAVADA GÜZEL

serapım iyiyimm kuzummmm sen nasılsınnnn gelmmıyosunnn kız patronmu orada

KIZ GELEMİYOM EVDEDE BAĞLI DEĞİL DAHA GEÇMİŞE DÖNÜP BAKAMIYOM BİLEM YAKALADIYSAM SİZİ ANCA BİDE PATRON YOKSA GELEBİLİYORUM :lepi:

peliiiiiiiiiiiiiinnn,eliiiiiiiiiiiiiiiiiiff valla sizi döverem haaaa bizi merakta komayın..
boş bırakmayın bu kadar topiği..
ya eylemimde yokkk gelmio kaç gündür..
ayyy bide farkındmsnz pisonda epeydir girmiiii

ay ewet biliyim de o zman ne zaman bakçek o kaa bekleyemem ki ben
benimde eşim olmiicak perşembe daha olmadı ctesi için sorarım araya sıkıştırabilirmi
benimkide meraklı çünküm onsuz baktırmamı istemiyo
daha olmadı işte perşembe testleri gösteririm ctesi için de beni araya biyere sıkıştır die diretirim kadına

pelünüm çok sevindim kız ayağın alışsın duktura hamiş olunca gidicen bol bol

sen kafayı bozdun ondan olmiiii diom sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

he ondan alıyok işteee şimdilikk bi plan yok cnmm evdeyımm spor ayakkabı giyseydınya kız trlik al tabeeee sana o sölediğim yerde varr trliklerr postanenin ordakinde

ayyy yazamiom bacilar kusura kalmayiinn..
Iilik ssalik serabim sen nasilsin?

iyiyim kuşum çalışmaya çalışıyom
sen nasılsın
siraaaaaaaaaap sen yarına mı aldım randevuyu
nohutta mı yarına aldı

yarına aldımda ceylan soyismi yok diye bide sormadan almıyım diye mesaj attım canım patron burada diye arayamadımda 2 defa çektim inş.almıştır oda

benim de koşasım war canım ama doktor çok yoğun randevu isteyince 3-4 hafta sonrasına weriolar
ordaki abla da sen gel araya sıkıştırırım dio bakalım inşallah bakar yine çok meraktayım

canımmm çok fazla girme ultrasona.
3 haftayı dewir en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…