Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

peliiiiiiiiiiiiiinnn,eliiiiiiiiiiiiiiiiiiff valla sizi döverem haaaa bizi merakta komayın..
boş bırakmayın bu kadar topiği..
ya eylemimde yokkk gelmio kaç gündür..
ayyy bide farkındmsnz pisonda epeydir girmiiii
canım ben giriyorum arada sırada ama kimse olmuyo malasef hep ugruyorum bu topige ilk gözagrım burası benım sen nasılsın bu arada isoldecim
pelinn gözün aymış cnm inş eşindede bişi çıkmaz

cok sagol tatlım.... inşallah ya şimdi de eşim takıyo aklına ya sorun bendeyse diye inşallah öyle bişey olmaz:Saruboceq:

elüf annenle kardeşin sevmüşmüü kız beniii ne kadan meraklıyım demiii hemende soruyomm
kız sen sewilmiicek hatunmusun annemin de içi rahatladı nihayet burdan bi arkadaş edinebildin die kaydirigubbakcemile3
pek bi asosyal hissettim kendimi
annem de kardeşim de konuşkan diillerdir hiç senle nası öyle koyu sohbet ettiler şaşırdım wallaa
hele ki kardeşim uyuzdur birine kanı ısınmasın tek kelime etmez bikaç arkadaşıma beni öyle rezil etmişliği de wardır
seni ewe fln çaardı çok şaşırdım ay ama cidden ayarlayalım bigün yaa ewde daha rahat oluruz

ay çok sevindirik oldum sağolsunnn evet güzel sohpet ettik bizz bende kardeşini çuk sevdım kızzz sıcak geldi banaaa ayarlarızzz kuşummm

evet canım biliyorum tüm bilgileri doktorumuzdan aldık... keci boynuzu suyu kaynatıp icircem kocişime kaydirigubbakcemile3bu arada biz senle arkadaş dgilmiyiz
aa pelüün hayırlı olsun gittin yane doktora okuyamadım da geçmişi
ii bare için rahatlamıştır ilk muayne sonrası insanın üstünden yük kalkıyo kaydirigubbakcemile3

teşkürler kızlarr ay benda yorganları topladım örtüsü serilcek duruyo bulaşık makinası çalışması lazımmm öfff
ay benim de koltuk örtülerimi kaynanam aldı önceki hafta yıkamak için
gelemedi de bidaa öyle çıplacık kaldı oturma odası koltuklarım battaniye pike fln örttüm bişeyler ama çok kıro olduk :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…