Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ii gibi olmA çok iyi ol canımcımmm..
ben bomba gibiyim maşallahım var bu sabah...
rabbim bozmasın..
ben face kullanmıyorum cnm eşim istemedigi için.....

maşallah ceylancimm

bende çok sık kullanmiorum..haftada bir filan giriorum
zaten işyerinde yasak.
birbirimzi daha ii taniriz die söölemiştim.

gunaydınn canımmmŞeniz

gunaydın sultanımmm....rabbim inşallah ikinizden de çok çok güzel haberler almamızı nasıp eder......

günaydın canımmm. çooooooooook sağol inşallah yaaaa. önce seraptan bi alalımda canım

canım benim inşallah güzel haberler vericen bize...

çok sağoolll canım inşallah öyle olur. önce serap sonra sen eee banyo köpüüğü ve yeni ev heyecanı boşa gitmesin değilmi ama aklinialirimsmile

herkesten güsel haberler bekliorum ben..

seraptan,sultandan .... opuyorumnanaktan

ceylancim çok güsel bi siteymiş o bende üye oldum.
çok faydali bilgiler war içinde
bi de hafta hafta mail atiolar filan bebeğiniz şu kadar oldu şu gelişmeler oldu diye.
hoşuma gidio zemuszemus

tostiiiiiii eline sağlık canımmmm. misafirde gelecekmiş çok kolay gelsin sana. fairy iyi gibiyim değil iyiyim. bi gün daha bebeişimle uyandım mükemmelim diyeceksin bundan sonraaa. dilaaaaaay nasılsın canımmm.

inş hatırlı haberlerle geliceksin sultancım valla bende serabı çok merak ediyorum canım
bendeeeeeeeeeeee

sağol canım benim yaaaa. inşallahhhh. kız hamile olayım hemen üye olacam sözzzz aklinialirimsmile

fatmaaa tablonu koy bakem kouşum ateş ölçme topikiğinde aramayım şimdiiiiiiiii

özlem cnm sen ıstanbulda nerde oturuyordun.....
tostııı sende ıstanuldaymışsınn sen nerede oturuyon bacımmm..bu arada allah kolaylık versınn misafir agırlıcan yaaa

bugün kız arkadaslarla çiğköfte partisi var
cumayada menüm hazır
sebzeli mercimek corbası
etli barbunya
pilav
baget tavuk pane harcında
yaprak sarma ve islim kebabıalkisalkisalkiscokacimcoook

annaaaaaam keşkem istanbulda olaydım.
vaaaallllaa kapınızda olurdum haaaa..
kıs o ne güzel menü öleee becerikli hatunum benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…