- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.161
tmm kuzuu....iyi bak kendıneeBen bİrazdan kaÇarım kılzar İŞler Çok yımak molasında gelerİm gene
kendi işi olmasi daha iyi ya ne güsel 15 gün yapiverin tatil.
isyan bayraani çikar.
grev yap :)))
tmm kuzuu....iyi bak kendınee
yukk cnm öle kepenki indirilecek bi iş degıl malesef...
ancak çok güvenilir tecrübeli bi işçi bulursa yapabılırız ama oda bu zamanda mumkun degıl...isyan bayragını balayı tatilimiz iptal oldugunda çok çıkardım ama oda haklı bı yerde ekmek parası netıcede olmuyo işte bakalım rabbım karşısına hayırlı bi eleman çıkarsın diye dua edıyorum artık
doktora gitmedim bitanem yaaaaa..Kız fatoŞ doktorada gİtseydİnm kuŞum keŞke
TelaŞ yapma sakın canım var daha gÜnÜne bİkaÇ gÜn sonra tekrar kanda baktır canımm bak benİm kaÇ gÜn geÇtİ 0.3 Çıktı sende olabİlme İhtİmalİ var 8 gÜn varsa Çıkabİlme İhtİmalİ yÜksek İnŞ.
NE İŞ OLSA YAPARIM ABİİİİİİİİİİİİİİİ:lepi:
bende degerlerın yukseşecekmış gibi hissettim nedense fatoş..hayırlısı tabiki öncelikle
hayırlı eleman dibimdeymiş yawww:))
ama senın erkek varsıyonun varmı cnm yuksa şapkamı takıp gelırsın işesempatiksalakcinni
Bazı belİrtİlerİn tutuyo kuŞum ÇÜnkÜ sen dİkkat et adet olana kadar Çok aĞır İŞ yapma aĞır bİŞİ kaldırma ÇÜnkÜ ben bu ay ne varsa yaptım tutmaması İÇİn sankİ sende yapma evİ yerleŞtİrcem dİye
Bazı belİrtİlerİn tutuyo kuŞum ÇÜnkÜ sen dİkkat et adet olana kadar Çok aĞır İŞ yapma aĞır bİŞİ kaldırma ÇÜnkÜ ben bu ay ne varsa yaptım tutmaması İÇİn sankİ sende yapma evİ yerleŞtİrcem dİye
ahan tostıde geldıııı....
yedınız mi bensiz çigköfteleri kızzz:umursamaz:
geçen gun bende ruyamda bebek emzırırken görmüştüm kendımı..baktım tabıre kadın için hidayet e tabirmiş..hayır olsun rüyaların inşallahbu arada herkese günaydın
dün gece rüyamde kendimi bbek emzirirken gördün
bu sabahta eşimi gönderdikten sonra yıne uyudum bu seferde rüyamda gögsümü sıkıyorum süt geliyordu
acılarım derreşti yıne
ZATİİİ KUŞ KADA SAÇIM VAR MERAK ETMEE AZCIK KURUKUNDAN KESİP BIYIK YAPARIM KENDİMİNKİLER UZAYANA KADAR :):roflol::roflol::roflol:
aglama kızzz dayanamammmm affiywet olsunnn löp löp et olsun göbüşünüzde inşallahhhyedik bacım yedik:gitme:
Sultannnnnnnnnnnn ne yaptı aceppp
Hadİİİ ben kaÇar sİze İyİ sohbetlerrr msn aÇık Önemlİ bİŞİ olduĞunda yazın heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?