Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

TelaŞ yapma sakın canım var daha gÜnÜne bıkaÇ gÜn sonra tekrar kanda baktır canımm bak benım kaÇ gÜn geÇtı 0.3 Çıktı sende olabılme ıhtımalı var 8 gÜn varsa Çıkabılme ıhtımalı yÜksek ınŞ.

Ben bİrazdan kaÇarım kılzar İŞler Çok yımak molasında gelerİm gene
tmm kuzuu....iyi bak kendınee
kendi işi olmasi daha iyi ya ne güsel 15 gün yapiverin tatil.
isyan bayraani çikar.
grev yap :)))

yukk cnm öle kepenki indirilecek bi iş degıl malesef...
ancak çok güvenilir tecrübeli bi işçi bulursa yapabılırız ama oda bu zamanda mumkun degıl...isyan bayragını balayı tatilimiz iptal oldugunda çok çıkardım ama oda haklı bı yerde ekmek parası netıcede olmuyo işte bakalım rabbım karşısına hayırlı bi eleman çıkarsın diye dua edıyorum artık

NE İŞ OLSA YAPARIM ABİİİİİİİİİİİİİİİ:lepi:

Kız fatoŞ doktorada gİtseydİnm kuŞum keŞke
doktora gitmedim bitanem yaaaaa..
pek ümidim yoktu dediğim gibi...

sanmıorum aslında ama umarım öledir...

Bazı belırtılerın tutuyo kuŞum ÇÜnkÜ sen dıkkat et adet olana kadar Çok aĞır ıŞ yapma aĞır bıŞı kaldırma ÇÜnkÜ ben bu ay ne varsa yaptım tutmaması ıÇın sankı sende yapma evı yerleŞtırcem dıye

bu arada herkese günaydın
dün gece rüyamde kendimi bbek emzirirken gördün
bu sabahta eşimi gönderdikten sonra yıne uyudum bu seferde rüyamda gögsümü sıkıyorum süt geliyordu
acılarım derreşti yıne

valla kaç gündür ağır işlerim var yapmıodum..
dün yapım dedim ama içimden bi his yapma dedi...
yine kaldı...
ayy dün akşam rüyamda sarışın bi oğlum oluomuş...
mafoldumben

geçen gun bende ruyamda bebek emzırırken görmüştüm kendımı..baktım tabıre kadın için hidayet e tabirmiş..hayır olsun rüyaların inşallah
ZATİİİ KUŞ KADA SAÇIM VAR MERAK ETMEE AZCIK KURUKUNDAN KESİP BIYIK YAPARIM KENDİMİNKİLER UZAYANA KADAR :):roflol::roflol::roflol:

kız sen ne alemsın yawww:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…