Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Eylem doktorcuĞum bu ay kıst yok dedı folıkÜl kıst varmıŞ oda ÇatlamamıŞ ondan dedı sÖktÜrÜcÜ verdı adetın 2.gÜnÜ gıdıcem klomene baŞlıyacaĞız dedÜÜ

Kan testı yaptım 0,3 Çıktı ıŞte yaneee negatıf rahım ıÇ duvarı kalınlaŞmıŞ dedı ama kandan Önce gebelık olabılır falan dedı kandan sonra bÜle Çıktı ıŞtee

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...nerdesınız ayol..
benım yarın mısafırım gelıyor..annemde bana geldı bugun..yardım etcek...ve gelen abla da zatten asıl annemı gormeye gelıyor..7 senedır gorusemedıydık..nıhayet yarın gorusecezzzzzzzzzzzz..........
pogaca.kek .mercımek koftesi.yapcam..sabah kahvaltıdada olcak mısafırım..pankek yapcam kahvaltıya...

benımde mıdem karmakarışık..halen devam edıyor...hiçç geçmıycek sankı..
kıst çıkmaz ınşallah benımde...
bebiş gelse guzel olur..
bende serap gıbı"" benden bıı cacık olmaz ""diyorumm
ısollde sen naptım...testı tekrarladın mı...

kızlar napıyonus ösledimm siziii annemi dr ye götrdüm bugn sonra kendim gittim kontroleee benimmm oğluşummmmmm 1 kiloo olmuş nerdeyseee 940 grmışş boyuda 28 cm maşallh diyin kızlarr ama sağolsun hiçç göstermedii kendinii bi poz bile alamadıkkk doğru dürüstt çok inat dıyo dr ama gelişimi herşeyi nrmalmişşş bende n bu kadr haberler öpüyorum hepinizi

kızlar annem emır ben parka gıttık...emır guzel guzel oynuyordu...
bır çocuk agladı...babası ona sarıldı falan...
benım oğlan 2 dolandı yanıma geldı..başladı salya sumuk aglamaya..bir omuzu havada, omzunun arkasına saklanıyor..içim yandı..
noldu dıyorum "yok bışey "dıyor..
"gidelım mi anne"dıyor başka bısey demıyor..
"noldu anlat bana "dıyorum
"yok bişey gidelım .bırdaha bu parka gelmeyelım"
"tamam oglum "dedım elınden tuttum .parkın karsısında jımnastık aletlerı vardı orda oynamak ıstedı..
bende tamam dedım..ama moralım çok bozuldu..bırseyden korkmus bellı..parka gelelı çok olmamıstı çunku..
sonra oturdum banka..yanıma çagırdım"söyle oğlum noldu bana anlat .ben senı dınlerım kımseye soylemem korkma "dedim..
"kulagıma soyle "dedım...
dedı kı "ordakı amca bana SALAK HERIF dedi""
çocuguna çarpmıs ayagı tırmanma parmaklıklarından tırmanırken..ikiside tırmanıyormus..
kaza olmus...ki emir kımseye zarar vermez..çok geçımlıdir..
sonra biz orda otururken adam bızım orda durdu.bakkaldan bişey aldı..bende annemle sordum.."neden küçük bir çocuga boyle dediniz."
"oda çarpmasaydı. "dedi.
ben sınır oldum.."beyfendı bızım çocugumuzunda başına da boyle kazalar gelıyor..bız kımsenın çocuguna salak herıf demıyoruz."onlar küçük ve çocuk" dedim.."adam halen "ama yapmasaydı "dıyor.
bende dayanamadım"kötü söz sahıbıne yakışır "dedım.. ama adam pişkinlıge vurdu çok sınırlendım
adam bize "sızde çocugunuzun basında bekleyın o zaman "dedı
çocugun basında olursam soylemıycek yani.benden çekıncek..meydanı boş buldugunu açıkca bellı ettı..
bende o zaman çocuguna dondüm.YANLIŞ OLACAK BILIYORUM ama "salak herıf , salaksın"dedım ve adama döndüm "nasıl , hoş bır duygumuymuş " dedım..
adam baktı sarpa sarcak döndu gıttı..
ama benım elım ayagım sınırden tır tır tıtredı...
ben kımsenın çocuguna asla salak kelımesını kullanmazdım.. diyelım kı ağzından kaçtımıştı o an ..ama, ben yanına gıttıgımde burnumun dıkıne gıdıpte ,"" hakedıyordu söyledım ""tavrını gostermem..en azından bır "afedersınız " der uzatmazdım herhalde..
işte boyle kötü bır park macerası geçırdık bugun..
çok uzuldum..
ve hatalıda olsa bazı ınsanların halen burnundan kıl aldırmamasına hayret ettım...
bana cehalet gıbı gelıyor...
kaldı kı cehalet olmasa ,salak herıf kelımesını bir çocuga soylenmedıgını bılmesı gerekırdi..
ki bir özür onu yerın dıbıne batırmazdı..bende okadar sınırlenıp soylenmezdım..
allah herkese akıl fıkır versın..allah evlatlarımızı ve sevdıklerımızı ıyı ınsanlarla karsılastırsın..
allah kötu ınsanlara fırsat vermesın..

Son düzenleme:
gunaydın arkadaşlarr...hayırlı cumalar hepınızeeee.....rabbim dün okudugumuz duaları kasbul etsın ınşallah.....

dilegimmm etrafta öyle insanlar verki inan insan çocugunu evden çıkarmak istemiyor bende geçen küçük kıuzenlerımı parka götürdüm ve biriyle tartıştım...buna benzer bi durumdan.....allah hepımızın yardımcısı olsun...rabbim cahılın şerrinden korusun hepımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…