- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.721
evet eda yanlız olmak çok zorr allah yardımcın olsunn
seraaapppp h.g bebemmm nasılsınnn sen biliyosundur ne var ne yok sitede dileğin hamişliğini öğrendim bitek sultan naptı aşılama oldu muu ??
KIZLARR BU ARA TOPİC ÇOK DAĞILDI YAA BENDE GELEMİYOM GELDİĞİMDEDE SİZ YOKSUNUZ kafamçokkarıştı
evet bu aralar kimsecikler olmuyor karşılaşamıyoruz hiçç...
aynen kuşummm yeni arklidişlerde gelmiş dünyadan bi haber giriyomm çıkıyomm lülülülülülü
eda gıı sende tablo yapsana kendine ticker yapalım gı sanada adetine ne kadan var sonra bebiş nakadanlık onları oradan görüyok yada evlülüğünün ne kadanlık
inşallah ikisindende güzel haberler alırızz sen hala olmamışsın ilaç vermişmiydi drkızçem fatoşu bekliyok işte bidaha test yapsın diye sultancığım aşılama oldu dün doktorda olumlu konuşuyo tutacak allahım izniyle inş.
Şekercİmm bebİŞ nasıl kuŞum
inşallah ikisindende güzel haberler alırızz sen hala olmamışsın ilaç vermişmiydi dr
iyidir heralde teyzesi uslu bu aralar midemde daha az bulanıyo perşembe dr a gidecez inş. bakalım daha kalbini bile duymadım duyacaz allahın izniylee
evet yeni arkadaslarımızda geldii..
ama bir karşılaşıp konuşamıyoruz canım bu aralar herkez yogun anlaşılann...
umarım hepsi güzel haberlerle dönerler bize..
ayy nebilim serabım yaa bi erkek diyorum bi kız içime ne doğduğu belli değil sizin içinize ne dpğuyo kızlar
edammm attım mesaj bi bak anlamazsan yaparız birlikte
bi an önce olurda rahatlarsın inş serapım
dilayy kuşum erkek geliyo bana ama tickerindan mavi ya hep bakınca oğluşun olacak sanıyorumm benim tahminler çok tutmuyo zati bebem ceylana erkek demiştim kız çıktı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?