Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dilekcim bidenem iyiyim canım normal hayatıma döndüm işte hafata sonu düğün vardı bide misafirim vardı yoğundum dün çok girememdim
bugünde işim yok şimdi erkenden yemek yapıorum rahat edm die belki dışarı çıkarım nohudun tabiriyle sürtüom işte kaydirigubbakcemile3

akannehir:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
olsun kuşum..gezmek gıbısı yoookkk..en gusel seyy...
bende çok severım..gez gez...
yemegımı bende ocaga koydum pişiyor kuşum...
sonra üşenıyor ınsan..zor oluyor demi..akannehir

hayır canım kzımadım...çok bılgın varmış...
ınşallah saglıkla bır bebeişin gelır sanada...
5 ıde düşükmü oldu..kaçıncı haftalarda oldu..

canım yaaaaa kıyamam senin kalbi mi duruo kanamayla mı düşüo

benimde 4 tane ama kalbi duruo
biz artık normal yolla denemicez
sonuncuyu kaybedeli henüz 1 ay oldu ama araştırıoruz
sperm testi yaptırmadık morfoloji düşük olabilirmiş.bize gerek yok demişlerdi hamile kalıosun dediler
ama kalitesi için gerekliymiş

tüp bebek + pgt yaptırcaz
sağlıklı embriyo transeferi oluoo
genetiğimizde temiz sende bişi çıktımı

ınşallah saglıkla bebegın gelır cıcegımm..inşallah..

vala rahat oluo alıştırcam kendimi kıslarrrrr

dilek senin düşüğünde kalbi mi durmuştu canım

hayır canım..kanama oldu...kanamanın 2. gunu doktora gıttım...hersey normaldı..kalbı atıyordu...
progestan kullandım..ama bende ıdrar yolu enfeksıyonu olmustu..tedavı edılmesı gerekırken tedavı yapmamıstı doktor..gerek yok demıstı..ıdrar yolu enfeksıyonu dusuge neden olabılıyormus...
kanamam az az 15 gun surdu...
sonra 10. haftada ıyce kanama oldu..doktora gıttım düşük başlamıstı..hemen kurtaj yaptılar...
ama düşügun asıl nedenını bılmıyorum..

kızlar benım pc kapanıyo arada kusura bakmayın cvaplar o nedenle geçikiyooooo

kesınlıkle sezeryan istemiyorum çiçegemm bi sorun çıkmazsa gittigim dr da sezeryanı sevıyomuş..o nedenle treddütlerimiz var bakalım pc biraz açık kalmayı becerırse araştırma yapıcam ama malesefff(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…