Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbulduk canım bende iyiyim sen ne kadar oldu evleneli edacım

bende iyiyim bitanem aşılaman yapılmıştı dimi sultancım bi degişiklik varmı adetin ne zaman kuşum

evet yapıldı canım. daha dün yapıldı değişiklik çok yiyince hormonları coştu benim vücut bütün hamilelik belirtileri vaaaaaaaaar. nasıl ama. doktora dedimki göğüslerim çok şiş acıyor. aynı hamile olduğum zamanki gibi dediki olsun olsun hiç inmesin inşallah dedi.

ay canım inşallah ya allahım bu sefer gönderir bebişini... inşallah hamilelik belirtileridir benimde bugun belim cok agrıdı bazende kasıklarıma agrı vuruyo ama 15 gün var adetime inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye haber veririz haziran anneleri oluruz... hayali bile güzel ya:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım inşşş güzel sonuclanır herseyy...ALLAH gönlüne göre versinn..

c.tesi gitiik sağliğimiz yerinde maşallah
şimdi troid testi zamani geldi.onuda yaptiriim bi kurtuliim..[/QUOTE]

ALLAH bozmasın canımmm..
inş temiz sonuclar alırsınn..

hoşbulduk fairylikecim nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım cinsiyeti belli oldumu bebişinin

ii olmaya çalişiorum.işler youn...
hamilelik ii yorgunluk we uyku yapmasi hariç.artik işte hata yapar oldum kaydirigubbakcemile3
cuma bakicaz inşallah cinsietini öğrenebilirz

inşallah canım yaaa. inşallah. seninle aynı gidiyoruz zaten canım. geçen ayda öyle oldu. inşallah bu ay beraber hamile kalırık hıııııı. olmazmı. hayali bile güzelki ne güzel.

canım inşşş güzel sonuclanır herseyy...ALLAH gönlüne göre versinn..

amin canım amin Allah razı olsun inşallah. senin 3 günmü kaldı canım beklenmeyen istenmeyen gününe

amin canım amin Allah razı olsun inşallah. senin 3 günmü kaldı canım beklenmeyen istenmeyen gününe

4 gün kalmış canımmm..
ama ben de şuan bir heyecan yok daha sanırım ilk denemede beklemiyorum çünkü çok üstüne düşmedim bu ay..

canım aramızda 1 hafta var :))
benim 4.5 ay önce hamileliğim sonlandı 3. ayın içindeykenn..
en son o zaman gitmiştim herşey yolundaydı canımm...

evet canım ne güzel:))

canım ya cok üzüldüm gecmiş olsun ama sorun yokmuş ne güzel inşallah bidaha hamile kalıp bebişini saglıklı kucagına alırsın canım:Saruboceq:

evet canım ne güzel:))

canım ya cok üzüldüm gecmiş olsun ama sorun yokmuş ne güzel inşallah bidaha hamile kalıp bebişini saglıklı kucagına alırsın canım:Saruboceq:

evet canım doktorumun dediğine göre hemen kalabilir mişimm.. ilk hamileliğimde ilk denemde olmuştu..bu ay korunmayı bıraktık ama çok üstüne düşmedim..
sen hiç kontrole gittin mi ??

evet canım doktorumun dediğine göre hemen kalabilir mişimm.. ilk hamileliğimde ilk denemde olmuştu..bu ay korunmayı bıraktık ama çok üstüne düşmedim..
sen hiç kontrole gittin mi ??

inşallah kalırsın canım zaten üstüne gitmemek gerekiyo biz cok stres yapıyoruz diye hamile kalamıuyoruz heralde....

ben mayısta gittim eşimle ultrosonla baktı doktor bi sorun yok dedi ama diger tahlilleri yapmadı bi sene gecsin dedi biz 2ayda korunmuştuk bu arada ama bu ay hamile kalmassam eşime bakılcak canım...

hayırlısı olsun canım ama daha yeni evliyiz acele etmeyin umarım en kısa zaman da hamiş olursun canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…