- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.781
hoşbulduk canım bende iyiyim sen ne kadar oldu evleneli edacımhoşgeldin pelincimm..
biz iyiyiz sen nasılsın ??
hoşgeldin canım çoook şükür sen nasılsın kuşum
hoşbulduk canım bende iyiyim sen ne kadar oldu evleneli edacım
bende iyiyim bitanem aşılaman yapılmıştı dimi sultancım bi degişiklik varmı adetin ne zaman kuşum
kızlar ben geldim nasılsınız
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruzzz....
valla canım ne olsun bekliyoruz öyle...
evet yapıldı canım. daha dün yapıldı değişiklik çok yiyince hormonları coştu benim vücut bütün hamilelik belirtileri vaaaaaaaaar. nasıl ama. doktora dedimki göğüslerim çok şiş acıyor. aynı hamile olduğum zamanki gibi dediki olsun olsun hiç inmesin inşallah dedi.
hoşbulduk canım bende iyiyim sen ne kadar oldu evleneli edacım
2 gün sonra 11 ay olacak canımm...
senin ne kadar olduu ??
evet yapıldı canım. daha dün yapıldı değişiklik çok yiyince hormonları coştu benim vücut bütün hamilelik belirtileri vaaaaaaaaar. nasıl ama. doktora dedimki göğüslerim çok şiş acıyor. aynı hamile olduğum zamanki gibi dediki olsun olsun hiç inmesin inşallah dedi.
hoşbulduk fairylikecim nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım cinsiyeti belli oldumu bebişinin
ay canım inşallah ya allahım bu sefer gönderir bebişini... inşallah hamilelik belirtileridir benimde bugun belim cok agrıdı bazende kasıklarıma agrı vuruyo ama 15 gün var adetime inşallah hepimiz burdan hamileyiz diye haber veririz haziran anneleri oluruz... hayali bile güzel ya:ecrin_bebek::Saruboceq:
canım inşşş güzel sonuclanır herseyy...ALLAH gönlüne göre versinn..
inşallah canım yaaa. inşallah. seninle aynı gidiyoruz zaten canım. geçen ayda öyle oldu. inşallah bu ay beraber hamile kalırık hıııııı. olmazmı. hayali bile güzelki ne güzel.
evet sultanım aynı gidiyoruz ikimizde gün yaklaştıkca aynı heycanı yaşıycaz ne güzel...
ay bitanem olmazmı ne güzel olur hemde ikimizde aynı ay hamile kalsak süper olur ya canım
edacım benımde bu ayın 11 inde 11 ay olcak aynıyız yani doktora gittinmi hic kontrole
canım aramızda 1 hafta var :))
benim 4.5 ay önce hamileliğim sonlandı 3. ayın içindeykenn..
en son o zaman gitmiştim herşey yolundaydı canımm...
evet canım ne güzel:))
canım ya cok üzüldüm gecmiş olsun ama sorun yokmuş ne güzel inşallah bidaha hamile kalıp bebişini saglıklı kucagına alırsın canım:Saruboceq:
evet canım doktorumun dediğine göre hemen kalabilir mişimm.. ilk hamileliğimde ilk denemde olmuştu..bu ay korunmayı bıraktık ama çok üstüne düşmedim..
sen hiç kontrole gittin mi ??
inşallah kalırsın canım zaten üstüne gitmemek gerekiyo biz cok stres yapıyoruz diye hamile kalamıuyoruz heralde....
ben mayısta gittim eşimle ultrosonla baktı doktor bi sorun yok dedi ama diger tahlilleri yapmadı bi sene gecsin dedi biz 2ayda korunmuştuk bu arada ama bu ay hamile kalmassam eşime bakılcak canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?