Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbulduk pelincim iyyiim sen nasılsın
edacım hoşbulduk ne var ne yok bakalım anlatın azcık
fatoş test mi yapmış

hoşbulduk pelincim iyyiim sen nasılsın
edacım hoşbulduk ne var ne yok bakalım anlatın azcık
fatoş test mi yapmış

sabah bida yaptım canımda sonuç hüsran maalesef..
çok belirsiz ikinci çizgi..
sanmıorum kızlar yaa..
gerçekten hamiş oldugumu sanmıorumm

kız fatoş belirsizde olsa cıktıysa olabılır nıye üzülüyon delimisin sen daha adetın gecmediki net cıksın kız bak şimdi ümitlendim ben fatoş

ya pelin sen daha 10 aylık evlisin demi kuşum
evet canım 11 inci aya gircez inşallah
sabah bida yaptım canımda sonuç hüsran maalesef..
çok belirsiz ikinci çizgi..
sanmıorum kızlar yaa..
gerçekten hamiş oldugumu sanmıorumm

fatoşum lütfen umutsuzluk yok daha adet olmadın ve belirsiz ikinci cizgi varsa bile hamıle olabilirsin tatlım

pelin kız seni boğarım ben :)
daha 10 aylık evlisin sen niye kendine dert ediyon bunu
daha cok yenısın ben 11 ay sonra hamıle kaldım bu cok normal

edacım bende peline kızıyordum daha 10 aylık evli sanırsın yıllardır evlenmiş
cocugum olmuyor diye üzülüyor daha cok erken diyordum bende
sende daha yeni evlisin edacım sen bebegını kaybetmiştin demi canım

evet canım ikimizde 11 aya giricezz..
ben de aynı şeyi söyledim daha çok erkenn..benim bildigim 2 seneden önce tedavilere falan başlanmıyor kocasına bakılması için çok erken daha..
evet canım kaybettim maleseff (

pelin kız seni boğarım ben :)
daha 10 aylık evlisin sen niye kendine dert ediyon bunu
daha cok yenısın ben 11 ay sonra hamıle kaldım bu cok normal

haklısın bitanem ya inan bende kendime kızıyorum bu kadar aklıma takıyorum diye ama elimde degil canım ama bundan sonra kendime söz verdim adet olsamda üzülmiycem diye...inşallah olmam :Saruboceq:

edacım bende kocişte aklımıza cok takıyoduk kafamız rahat olsun diye gittik doktora bende bişey görünmeyince doktor eşinide bakalım daha rahatlarsınız dedi tabi bu ay hamile kalmassam:ecrin_bebek:

edacım aslında buraya girmeyince fazla aklıma gelmiyo ama burda cok güzel arkadaşlıklar edindik girmeden yapamıyorum ama gecen aylara göre daha rahatım bu ay ...

edacım bende kocişte aklımıza cok takıyoduk kafamız rahat olsun diye gittik doktora bende bişey görünmeyince doktor eşinide bakalım daha rahatlarsınız dedi tabi bu ay hamile kalmassam:ecrin_bebek:

canım benim bu doktorlarıda anlamıyorum aslında sizi rahatlatmaları gerekirken strese sokuyorlar..daha eşine bakmak için çok erken bence..stresinde etkilediğine çok inanıyorum..aslında şöyle bir kafadan silmeye çalışsanız rahatlasanız bakın o zaman nasıl herşey güzel bir şekilde sonuçlanacakk..

sultanım ordamısın canım işin var heralde ..

canım evet telefon geldi bi sürü sorun bozuyorlar ama ne yaptın dyince bişey yapmadım kendi bozuldu bulana kadar canın çıkıyor. şimdi bitti. ay kızlar gözlerim açılmıyor yaaa. ne yapacam ben böyle. hamile kalırsam uykucunun teki olur çıkarım artık.... pelünümmm inşallah şubat anası oluruz herhal kız o zaman değilmiiii.

yok canım doktor dedi zaten erken diye hatta bu ay ugurlu gelirim hamile kalırsın inşallah dedi ama stres cok önemli gercekten... ama takmıycam artık ya dogru biz daha yeni evliyiz nıye bu kadar stres yapıyorumki ben...

fazla yorma kendini sultanım olsun canım ya hamile kalalımda uyur dururruz ...eveeeeeeeeeeeet bitanem şubatta dogururuz heralde ay ne kadan güzel olur ...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…