- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #31.801
merhaba kızlar fatoşş sen test mi yaptın bacım
hoşgeldin canım nasılsınmerhaba kızlar fatoşş sen test mi yaptın bacım
amin edacım inşallahhayırlısı olsun canım ama daha yeni evliyiz acele etmeyin umarım en kısa zaman da hamiş olursun canımmm..
hoşbulduk pelincim iyyiim sen nasılsın
edacım hoşbulduk ne var ne yok bakalım anlatın azcık
fatoş test mi yapmış
evet canım 11 inci aya gircez inşallahya pelin sen daha 10 aylık evlisin demi kuşum
sabah bida yaptım canımda sonuç hüsran maalesef..
çok belirsiz ikinci çizgi..
sanmıorum kızlar yaa..
gerçekten hamiş oldugumu sanmıorumm
hoşbulduk pelincim iyyiim sen nasılsın
edacım hoşbulduk ne var ne yok bakalım anlatın azcık
fatoş test mi yapmış
edacım bende peline kızıyordum daha 10 aylık evli sanırsın yıllardır evlenmiş
cocugum olmuyor diye üzülüyor daha cok erken diyordum bende
sende daha yeni evlisin edacım sen bebegını kaybetmiştin demi canım
pelin kız seni boğarım ben :)
daha 10 aylık evlisin sen niye kendine dert ediyon bunu
daha cok yenısın ben 11 ay sonra hamıle kaldım bu cok normal
haklısın bitanem ya inan bende kendime kızıyorum bu kadar aklıma takıyorum diye ama elimde degil canım ama bundan sonra kendime söz verdim adet olsamda üzülmiycem diye...inşallah olmam
canım bence bu kadar stres yapma başka şeylerle meşgul ol düşünmemeye çalışş..
evet canım ikimizde 11 aya giricezz..
ben de aynı şeyi söyledim daha çok erkenn..benim bildigim 2 seneden önce tedavilere falan başlanmıyor kocasına bakılması için çok erken daha..
evet canım kaybettim maleseff(
edacım bende kocişte aklımıza cok takıyoduk kafamız rahat olsun diye gittik doktora bende bişey görünmeyince doktor eşinide bakalım daha rahatlarsınız dedi tabi bu ay hamile kalmassam:ecrin_bebek:
sultanım ordamısın canım işin var heralde ..
yok canım doktor dedi zaten erken diye hatta bu ay ugurlu gelirim hamile kalırsın inşallah dedi ama stres cok önemli gercekten... ama takmıycam artık ya dogru biz daha yeni evliyiz nıye bu kadar stres yapıyorumki ben...canım benim bu doktorlarıda anlamıyorum aslında sizi rahatlatmaları gerekirken strese sokuyorlar..daha eşine bakmak için çok erken bence..stresinde etkilediğine çok inanıyorum..aslında şöyle bir kafadan silmeye çalışsanız rahatlasanız bakın o zaman nasıl herşey güzel bir şekilde sonuçlanacakk..
canım evet telefon geldi bi sürü sorun bozuyorlar ama ne yaptın dyince bişey yapmadım kendi bozuldu bulana kadar canın çıkıyor. şimdi bitti. ay kızlar gözlerim açılmıyor yaaa. ne yapacam ben böyle. hamile kalırsam uykucunun teki olur çıkarım artık.... pelünümmm inşallah şubat anası oluruz herhal kız o zaman değilmiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?