Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben ikeadan alıcam aynaları kesimi yamuk yumuk onlardan

Beıde avıze beĞensem beĞendıklerım Çok pahalı yada eve uymuyo Çatı ahŞap ne etÇem bılmıyom mobılyalar spora kaÇıyo

nohutlu pilov nedion bacım hatırladınmı beni özelden yazışmıştık.karnımı açıkdırmıştın

ben ikeadan alıcam aynaları kesimi yamuk yumuk onlardan
bende onlardan diyom işte kenarlarıda böle iri iri desenli oluyoo:))
ama ikeadan almam orası çok pahalı yaa...yenıbosnada bıt pazarı var ordan alıcam aynı modeller orda yarı fıyatına cnm

Beİde avİze beĞensem beĞendİklerİm Çok pahalı yada eve uymuyo Çatı ahŞap ne etÇem bİlmİyom mobİlyalar spora kaÇıyo
sende eşyaalara göre spor bişi all..ben bayılırım spor eve klasık den hiçç hoşlanmam
nohutlu pilov nedion bacım hatırladınmı beni özelden yazışmıştık.karnımı açıkdırmıştın
hatırlaım cnm ıyıym sen nasılsın
nuhuttt gayfe içme kızzz ikrayaa yaramazzz

yukk kuzuu içmeyomm ..guncellemek için şeettim:))

bencede bak yenıbosnaya serabım daha yguna gelır....

bende bayırlırım sandalete hele gladyatörlerr öfff süpr oluyo..şimdi bi tane gördüm lastıklı andalat tam hamılelıkde gıymek için ideal açılıyo çünkü

hee benim öyle şincik ucuzlamış ama 3 sene önce 50 ye almıştım kapalıçarşıdan zati hep aynı yerden alırım

nohutcum bebişin cicilerine bayıldımmm :)) güle güle kullanmak nasip etsin inş...
göbişinde çok tatlı duruyor maşallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…