Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kuşum sen evdemisin bugün

nohudum niler eklion öle nekaaaa güsel
evdemisin die sormuştum ama gürmedin herhalll
hee yeı gördüm cnm evet evdeyım bugunn..hiç biyere gidesim yukk bişey yapasımda yokk pineklicem böleee
link ekledin herhal ama olmadiiiiiiiiiiiiiii
resim ekledım netden ama çıkmadı neyse

hmm anladım cnm...ne aldın kı koçtaşdan senn

sultiş kıs cici elbiseni giyip gelcen mi yanımaaaaaaaaaaaaaa

kız gelmezmiyim o zaman işten çıkacam zati. evde olacam ya. görümceme giderim sanada gelirim yaaa. inşallah o günleride görürüz canım yaaa.

canım benim yaaa. hadi bakalım hayırlı olsun yeni eşyaların canımmmm. doktorada gidebilseydin yaaa. haftaya kalacak o zaman canım

nohutumm serapımmm evet denk gelemıyoruz valla yaa ben giremıyorum pek annem ameliyat oldu salı günüü ii şimdi çok şükür dun gittik kontrole güzel dedi doktor başarılı olmş haftaya çarşamba tekrar gidicezz annem bende o zamana kadrr annem bende diye kayınvalidemde çıkıyo yukarıı gelen giden oluyo takılamıyorumm anca okuyup kaçıyommm

alırsın serabım yavaş yavaşş sıkam canını bızde yıl oldu yatak odasına şu kenarları kaplamalı aynalardan alıcaz hallaaa alıyoruzz neysekı yakında gun param gelıcek o zaman fotograf makınesıyle ay-namı alıcam bende:)

serap güle güle kullan hayatımmm cicilerinizi

hadi geçmiş olsun canım inş.çabuk iyileşir canım

saol kuşum ciciklerim inş.iyi olar eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…