Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

günaydın kızçelerim...

günaydın canım nasılsın.

GÜnaydınlar gacılar napıysınızzzz
günaydın serapımmm. adet oldunmu canım

maşallah kuzuna canımmm. sağlıklı olsunda bi dahaki sefere görürsünüz artık.

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn

günaydın dilayım nasılsın canım

slm kızlar.
bu hafta mersine gidicem orda kadın doğum doktoru bulmam lazım bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı mersini bilen yani

slm kızlar.
bu hafta mersine gidicem orda kadın doğum doktoru bulmam lazım bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı mersini bilen yani
çiçek arkadaşımız mersınde oturuyor cnm..belkı yardımcı olabılır onlıne oldugunda:ecrin_bebek:
haşgekdin nohutum
kaç gün kaldı sultan
hoşbuldum cnm
slmm kızlarrrrt
selam cnm
hepinis hoşgeldinis kizlaarrr
hoşbuldukkkyerimseniben

hoşbuldum sultancım iyiyim çok şükürr ...hava b tuhaf burda ne sıcak ne soguk ınsanın canını sıkan bşi hava var....az kaldı sultişim hayırlı sonuşlar alırız ınşallah..

selam kızlar ceylanım sultanımm nabersiniz,ben yiğenimi yolcu ettim geldim..akşam çok güzel ama çok kötü olan bi rüya gördüm bebişim vardı pembecik bişey kokladım sevdim onu sabahtan beri ruh gibi geziyorum kötü oldum..sizler nasılsınız fatoş napmış?

hoşbuldum sultancım iyiyim çok şükürr ...hava b tuhaf burda ne sıcak ne soguk ınsanın canını sıkan bşi hava var....az kaldı sultişim hayırlı sonuşlar alırız ınşallah..

burasıda aynı canım yaaa. ne olduğu belli değil yaaa. evet yarısı gitti ama artık hemen gelse o gün yaaa

hayırdır inşallah canım yaaa. insan böyle görünce daha kötü oluyor yaaa. bende çok görürdüm önce ama hep bilinçaltı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…