Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaaa ben geldim herkes gitmiş sabahtan beri bekledim kimse gelmedi. ağlıycam işte. ya hamileysem sizle görüşmeyi aşeriyorsam nasıl olacak yaaaa

Selam kızlaaarrr
kimse warmııı?? kaç gündür giremiyodum çok az vaktim var kocacımla buluşçam bi bakiim dedim size
war mı yeni havadisler? fatoş hamilemi??

canımmmm çok sağol. inşallah veririm canım yaaa. sen nasılsın bebiş nasıl canım. dilek hamile canım fatma değil serapta adet olamadı ilaç kullandı yine olamadı
iiyim ben canım ewdeyim kaç gündür canım pek dışarı çıkmak istemiyo çok sıcak bunalıyorum
bebiş iyi canım,pazartesi gittim doktora en son iyi gidiyo dedi doktor
bidaha 21 haziranda gitçem kısmetse
ay ewet yaa dilek için çook sewindim, ah serabım yaa nedir şu düzensizlikten çektiği
olsa bi dert olmasa ayrı dert

evet yaaa. çok sıcakkk. maşallah bebişin iyi yaaa. çok seviniyorum canım yaaa. rabbim sağlıkla doğmasınıda nasip etsin inşallah

Amin Sultancım inşallahh
ben çıkıyorum şansıma yine sakindi topikimiz :çok üzgünüm:
kızlar hepinizi çok öpüyorum haftaya internetim bağlanıcak kısmetse o zaman hep burda olucamm

maonyaa canımm kımse olmayınca bende ekım annelerıne baktım tatlımm..öpuyorum çok görüşürüzzz..

gunaydın arkadaşlar hayırlı bır hafta sonu dılıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…