- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.101
bende seni çok özledim kuşummmm,hayırlısı olsun kendini rahat bırak olursa olur..ben napim dr gittik işte adet olunca arıycam adet biter bitmez histeroskopiyle düzeltçek rahimimi..artık yapılacak tahlilde operasyonda kalmadı deniycem kışa doğru tekrar..bu arada sigarayı bırakıyorum ilaca başladım 2. günü 1 temmuzu sigarasız gün ilan ettim kuzu
sıgarayı bırakıyonmuuu..bende seni çok özledim kuşummmm,hayırlısı olsun kendini rahat bırak olursa olur..ben napim dr gittik işte adet olunca arıycam adet biter bitmez histeroskopiyle düzeltçek rahimimi..artık yapılacak tahlilde operasyonda kalmadı deniycem kışa doğru tekrar..bu arada sigarayı bırakıyorum ilaca başladım 2. günü 1 temmuzu sigarasız gün ilan ettim kuzu
dilekcimm kuşum napıon bidenemmm..
dilek ben cevaplıyım çiçeğin yerine oda adet olunca gidecek beklemedeyiz yani..akıntının olmamasına çuuuk sevindim canım umarım hep böyle gider
aaaaaa
kuşum bıdenem..
iyiyim..
sen nasılsın bakam anlat..kaydirigubbakcemile5
ahhh ısoldem..kıyamam sana..napım kıııı..
soğan kürü yaptımmmm işte dün biti..
eger düzenliyse 4 temmuz adet günüm ve umarım bebekten dolayı gelmez....
bgn farkettim yoğun bi akıntı yaşıorummm..
nedemek bilmiorum ama ..
kesinlikle belirtilere falan takılmıcam onu anladımda..
testede inanmıcam..
hatta doktor hamilesin derse onada inanmıcammm..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ısoldecım..sogan kurunun faydasını gorursun ınşallah...
bu ay hamıle haberlerı gelsın topıke ...vereliniortak
dün doktora gittim canım biraz moralim bozuldu. Rahimde perde varmış o ne demek dedim erken doğum riski dedi yorulma ağır kaldırma çok hızlı hareket etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?