- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.061
slm kızlar herkesin iyi olmasına çok sevindim
bende çarşıdaydım
kocişin kuzeninin düğünü varda elbise aldım
hepinisi öpüorum
nohut hala yoksun nerelerdesinnnnnnn
canım benım..ohh maşşallah...elıff bebişin çok hareketlı olcak galıba doguncada..Selam kızlaar
dün doktorda ense kalınlığında problem çıkmadı iyi dedi doktor kan verdim cuma yada ctesi onun sonuçlarına da bakças
ama süper bi duyguydu yaa ilk kez anne olucaamı bu kadar net farkettim
ultrasonda çok hareketliydiçok güldürdü bizi hiç bu kadar heycanlanmamıştım
mide bulantılarım sıklaştı nedense dışarı çıkınca daha fena oluyorum sıcaklardan mı artık bilmem
yeni ilaçlar werdi doktor, öncekilerini bıraktık
4 çeşit fln şurup,hap we eritilen ilaç war bugün kullanmaya başladım midem daha da fena oldu
bu sıcaklarda Allah hepimize yardım etsin
inşallah kışa o sohbetlerı yenıden yakalarız ..sempatiksalakcinniaa dilek maşallah sen 11 haftayı geçtin mi yaa ben o kadar uzun zaman mı oldu giremeyeli
ooo zaman çabuk geçiyo demek
nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
ben de özledim yaa o okumaya yetişemediimiz günleri kışa artık
eylemcımm doktorundan memnun kalmana çok sevındım..selam kızlar ben dün dr gittim.histeroskopi için adetim biteli 10 gün olduğundan yeni adetimle birlikte yapacak..kan pıhtılaşma sorunumuda konuştuk bayağı bir rahatladım dr çok güven veren zaman ayıran biriymiş gerçektende memnun kaldık..benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir..öpüyorumm çok
kızlar merhaba her ne kadar biraraya gelip sohbet edemesekte en azında her girdiğimizde not bırakıp birbirimiz hakkında bilgimiz oluyor. inşallah yazdan sonra biraraya tekrar geliriz.
bu arada ben de iyiyim yarın akşam saat 7-8 arası doktorla randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur güzel haberlerle gelirim
ısoldeeee nasılsın kuşumm...bendede selamlar kızlaaarrr..
hala bekleme sürecindeyim...
bu ay soğan kürü yapmıştım....ve inanın hiiçç aklıma bile gelmio bazen okadar sıyrılıorumki bu düşünceden..
4 temmuz günüm tabi şaşmazsa..
ooohh..çıçekk...elbısenı gule gule gıy...düğün ne zaman... gıydıgınde elbısenın fotosunuda koyda gorelım bızde...slm kızlar herkesin iyi olmasına çok sevindim
bende çarşıdaydım
kocişin kuzeninin düğünü varda elbise aldım
hepinisi öpüorum
nohut hala yoksun nerelerdesinnnnnnn
oohh gezmelerdesin ha bidenem....
elbisende hayırlı olsunnn.....
ya harbi nohut nerelerde??
ısoldeeee nasılsın kuşumm...
ınşallah allah bu ay gonlune gore verır canım..guzel haberler gelır senden ve seraptan ınşallahh..sogan kürü ıçerken nasıl..acı mı..sempatiksalakcinni
ooohh..çıçekk...elbısenı gule gule gıy...düğün ne zaman... gıydıgınde elbısenın fotosunuda koyda gorelım bızde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?