Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kızlar naparsınız bn hala tatıldetyım bı gıreyım dedım bugÜn ben okuyamayacaĞım yanıma kuran alamadım artık eve geÇınce okurum hepınızı ÖptÜm

sonuçlarım güzel çıktı kızlarrr
birde bebişim erkekmiş büyük ihtimalle :))

hayırlı olsun cANIM.....alllah taamamına erdırsın..
hep erkek haberleri alıyoruz...maşşallah erkekler çogunlukta..
faırrlıke kızın oluyormus.canım senınde bebşin hayırşı evlat olsun ınşallah..
benım cınsıyet bellı degıl...gonlumden geçen kız..ama benım ıçın yapılan tahmınler hep erkek..
bakalım kımın tahmınlerı tutacak..

aminnn kızlar çok saolun ben kız hissediyorum ama dr büyük ihtimalle erkek dedi hayırlısı olsun
dün akşam dua akşamıydı çok dua ettim tüm isteyenlere allahım kabule tsin dualarımızı inşallah

bu arada hayırlı cumalarrr

kızlar ben dün akşam dua edemdim.
okadar yorgundumki kafamı kaldırmadım yastıktan...
ayy bida olmaz inşallahh..
biliorum bahane diil ama bida olmıcakkk...

oyy oyyy
çok yorgunum arkadaşlar üstüne bide sıcaklarrr...pöfff
bugun ikinci tetenoz aşımı yaptırdım ama saglık ocagı denen yer tam bi kabusssss.. 8 de gttim 11 de içeri girebildim yok böyle bi rezalet yaa kahvaltı etmeden gidiyoruz..içeri geç giriyoruz sonra yok tansıyonun çok düşük heralde düşük olur yaaa saatlerce kaskatı beklemek kolaydı sanki..çok sinir oldumm...güldecim cn msonuların iyi çıkmış çok sevındım rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah..
fatoşş senınle karşılaşamadık hiç iyisindir umarım minnoşumm...
dilekk az kaldı tatlum sende ögrenırsın yakında cinsiyeti inşallahh...
özlemcım senın de prenses gelıyomuşş oh oh ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…