- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #33.321
teşekkür ederim kızlar hepinize..benim nöbetler ancak 8 ine uydu dr la konuştuk olur sabah 8 de gel dedi bakalım hayırlısı..
kızlar ben çok kötüyüm bu arada 10 yıllık arkadaşım yeni evlendi 2 ay önce üstelik polikistikoverli ve şuan hamileymiş hem sevindim hemde okadar üzgünümki anlatamam ağlayıp duruyorum rabbim bize nezaman nasip edecek yada edecekmi bilmiyorum..mafoldumben
hazir öğrenmişken sizlerle de paylaşayim dedim..
kizim olacakmiş benimde...
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah...
çiçeğim canım arkadaşım...nice mutlu senelere rabbim hiç ayırmasın sizi ve bir melek göndererk mutluluğunuza mutluluk katsın canım...
hoşgeldin canıım ama çevrimdışı gözüküyosunseam kızlarr ben geldımm
günaydın kızlarrr
çiçemmm rabbim uzun yıllar beraber kutlamayı nasip etsin canım..
özlem gözün aydın sonunda öğrendin..darısı bize inş...
tebrik ederım tekrardan canımcımmm.....kızlar ben alışverişte yaptım çıktığım da onları yerleştirim
bugünde evlilik yıldönümümüz
hafta sonu kutladık aslında ama bugün için yinede hazırlanım ascık öpüorum iszleri çok çok
canım ya sabrın sonu çok güzel olacak ınanıyorum ben buna....teşekkür ederim kızlar hepinize..benim nöbetler ancak 8 ine uydu dr la konuştuk olur sabah 8 de gel dedi bakalım hayırlısı..
canım 8 de brdasın yanı bu kez kaçırmayayaım senı ınşallah..sabah 8 de ruya görüyo olabılırım gerçi ama:)
kızlar ben çok kötüyüm bu arada 10 yıllık arkadaşım yeni evlendi 2 ay önce üstelik polikistikoverli ve şuan hamileymiş hem sevindim hemde okadar üzgünümki anlatamam ağlayıp duruyorum rabbim bize nezaman nasip edecek yada edecekmi bilmiyorum..mafoldumben
canımcımm hayaletım ben :))hoşgeldin canıım ama çevrimdışı gözüküyosun
h.buldum canım..ya boş bi yogunluk içerisinde yuvarlanıp gidiyorum çok sık giremıyorum o nedenle....pazartesı gıdıp gördüm kızımı cnm..790 gr olmuş agzı burnu çok belırgınleşmış maşallah dr herşeyin iyi oldugunu söyledi hayırşısı bakalım...sen nasılsın bebişimiz nasıllnohutt h.g canım nerelerdesinnn bebişin nasıll görmeye gidecektin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?