Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benım eşiminde kendı ışı o nedenle sadece pazar gunlerı tatıl...senelık ızın falan yok...bazen keşke işçi olsaydın dıyorum:)

evet canım ben de diyorum senin dedigin gibi bi de burda pazarlarıda acık oluyo her yer mecbur gitmek zorunda kalıyo....kücük bi yer oldugu icin...

canalrım nerdesiniz yaaa pazar günü diye kocişlerden ayrılamıyosunz dimiiiiiikaydirigubbakcemile3

canım arkadaşlarımmm hepinizi çook seviyorummm henüz adet olmadımmmm bebiş geliyo artık sanırımmm yarında eşim testi aldırsın yapcammm

ayy seni yakalım sukur yane yaren oldum meraktan olmadıgına sevındım valla yarını bende senıle beraber ıple cekıcem sabırsızlıkla hayırlı haberlerını beklıyorum kusummmmmmmm

ayy seni yakalım sukur yane yaren oldum meraktan olmadıgına sevındım valla yarını bende senıle beraber ıple cekıcem sabırsızlıkla hayırlı haberlerını beklıyorum kusummmmmmmm

ayyy canımm benimm yaaaa inşallahhhh vardırrr ama hep varmış gibi doğuyo içimeeee yarın akşam 5,30 da gelcek testtt hemen yaparımmm sen nasılsınnnn canımm??

imm canım napım pazar bugun bılıon kocıs evde benim dışarı çıkcaz birazdan cıkmak zorundayım yane yarın bol bol konuşuruz olur bebemmm

imm canım napım pazar bugun bılıon kocıs evde benim dışarı çıkcaz birazdan cıkmak zorundayım yane yarın bol bol konuşuruz olur bebemmm

tamam canımmm güselceee gezinnnn size iyi eğlencelerrr kendineee çoook dikkat ettt yarınn görüşürüssss kocamannn öptümmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…