Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy sorma canımya 2 gun hastanede kaldımm asermem cokk hıc bıse yıyemıorum sımdık sımdık acıldımm...dr a gorundumm bebeıgımı gordumm:)kalp atıslaınıda duydumm cokk sukurr cokk rahatladımm kuzuu yaa

canım benım çooooooooook sevındım ınan rabbım kucagına alacagın gunlerıde gösterecek ınşallah....hadı pazartesı darısı benım başıma...hastanede de kalmışsın o kadar kötumu oldun canım yaa....

ceylancım cok fenaydım ya gece uyanıpkusuodumm o dereceye geldım 2 gun hıcc bıse yemedım yıne kustumm sımdık duseldımm bıraz dahaaa walla cok kotubıseymıs asermek yaa...

ama dr um dedıkı anne ne kadar zorlu gecırırse bebek okadar saglıklı olurmuss:) benı tesellı ıcın solemıstır belkı ama hosuma gıttı yanı:)

nann senınkıne aş ermek demıyoler kı kuuu..mıde bulantısı o aş ermek demek. Birşeyi canının çok ıstemesı demek..şimdi iyi olmana sevındım canım..
Nann dr öyle demış yaa ee ben de hiç bi zorluk yokk gayet ıyıyım yanıı.:)sadece gaz ve sancı dışında...
ee sızde ne war ne yokk

aynı bıldıgın gıbı canım...

oda asermek oluomus kızz bende bılmıodum senın bıldıgın gıbı bılıodumm bu mıde bulantısıda asermekdıe gecıomuıs:)

selam kızlar
karıştırırken topiğinizi buldum ve çok etkilendim
gerçekten güzel bi topik olmuş
öncelikle rabbim herkesin muradını versin
bende perşembe günü size bi yasin okuyabilirim
inşallah rabbim dualarınızı kabul eder

çok teşekkür ederiz canım aramıza hoşgeldin bu arada. İnşallah hepimizin duası kabul olur:Saruboceq:

merhaba kıslar..yenı bebıs var galıba slcn in hayırlı olsun..açtım ve guzel bır haber. opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz canım aramıza hoşgeldin bu arada. İnşallah hepimizin duası kabul olur:Saruboceq:

inşallah canım teşekkür ederim
umarım herkes muradına erer.
ben ilk sayfayı okuyunca gözlerim doldu ve bende okumayalım dedim
umarım rabbim dularımızı kabul eder....

bu arada herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…