Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sağol canımm. siz büyüttünüz maşallah darısı bize inşallahç canım banada aynını dedi işte. bide kısmetinde ne varsa onu yaşarsın 10 saat sancı çekersin sonra yine sezeryana alırım. gel sen riske girme dedi. bide bebek strese girer daha kötü olur Allah korusun dedi. bebek çok yukarıda dedi muayeneden sonra. kafada büyükmüş maşallah zor çıkar dedi

sultan bencede doktor öyle diyosa hiç zorlama şansını güveniyosan doktoruna. bende normal normal diye tutturdum günümü geçirdik bekledik suni sancı fln derken yine olmadı yine olmadı sezeryan oldum sonunda meğer 2 tur kordon varmış ondan aşağı inenemiş normal olsa zaten riske girermiş bebek. herşeyin hayırlısı yani

canım doktoruma çok güveniyorum zaten. yoksa kafam karışırdı ama eşimde illa öyle olsun diyince ısrar etmedim. amin canım amin hayırlısı artık sende içimi rahatlattın inan çok sağol canım

aminnn sağol canım.. bu ay seviş yaptık yumurtlama dönemimi denk getirdim umarım bilmiyorum eğer regl olursam gitcem zaten ama olmam inşallahhh...pufff hastane işi çok sıkıcı gidip ne dicem çocugum olmuyomu dicem
iyi akşamlar canım Allahım sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. bence bi doktora gidin canım. bişey varsa öğrenirsiniz derim.

sağol canım aminnn inşallah olur...
bu ay yumurtlama dönemimde seviş yaptık umarım doğru zamandır bilmiyorum sanırım yumurtlama dönemimdi.. pek bilgim yok bu konularda..neyse eğer bir iki hafta içinde regl olmam gerekiyor olursam hast görüncem ama olmazsam ki inşallah gerek kalmaz mutlu son olur :) doktora gitmekten nefret ediyorum.. ne dicem cocugum olmuyor dicem ooo bir ton tan tana cıkcak
iyi akşamlar canım Allahım sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. bence bi doktora gidin canım. bişey varsa öğrenirsiniz derim.

günaydın kızlarrr nasılsınız bakem amma sohhpet etmişsiniz yahuuu hepinizi öpüyorum
özledim sizii yaa ama paşamıı daha çok özledimmnasıl afacanlıklarc devam edıyomuu? ikra su tavan yaptı artık yaaa zabtedemiyorumm..
maşallah cnm hakkından hayırlısı bu demekki...saglıcakla al kucagına çekılen acılar sıkıntılar hepsi geçici....ikra su büyüyüp hareketlendikçe minnnetim şükürlerim birbirine karışıyo rabbime karşı...sezeryan bu duygunun yanında halt etmişş
hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
iyi akşamlar cnm..biz kızımla kendi adımıza gayettt iyiyizz sende iyisindr umarım..

inşallah mercimegin göbüşüne konmuştur cnm..ama eger olmazsada hastane işini gözünde bu kadar büyütme bence inan bu melekler için herşey yapılır.....ben kızım ı ömrümm diye seviyorum hepp ama öle lafta degıl her dediğimde içim titriyo bebek demek ömür demek can demek hayata yenıden dogmak demek bu yüzden hastane gözünü bu denli korkutmasın gerekirse mecburen gidip ugrşıcaksın tatlım...

canım aynen öyle diyceksin. 19 aylık evliyim ama istememe rağmen henüz çocuğum olmadı diyeceksin. ne yapmalıyım diyeceksin. işte bu canım. ben o kadar çok dedimki inanamazsın. ama İnşallah gerek kalmaz canım.

caylanım Allah razı olsun. canımsın sezeryanın lafımı olur. bunu 5 yıl boyunca her gün beklerken çok şükür şimdi sadece doğum kaldı. geldi ya Rabbim gönderdi ya ona ne kadar şükretsem azdır. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımdada göreyim daha ne isterimki canım benim. ikra su da büyüdü maşallah daha dün gibi yaaa demek 5 aylık oldu. oyyy yaradanına kurban olurum onun

tamam bu ay kırmızılanırsam gidicem...
çok teşk ederim böyle kolay kimse anlatmamıştı...

inşallah cnm....
evet banada dün gibi geliyo ama 5 ayı devirmişiz bile....rbim saglık ve huzur versin kuzularımıza...

canım benimkide ıkınıyor öyle sıkıyoki kendini top gibi oluyo nerdeyse ama ben gazdan olduğunu düşünüyorum o saatlerde çubuk yapmadım hiç genelde 6 30 dan sonra 7 de yada 8 de deniyorum bazen yapıyo bazen yapmıyo çokta çubuk yapmak istemiyorum zararlı diyolar diye
elifim ççook geçmiş olsun kuzum insan bazen dayanamıyo herşeyi yemek istiyo

ağdanıda yaptırmışsınn ohh negüzell ben daha hiç yapamıcam gibi geliyo korkuyorum :))

canım maşallah kızına hakkında hayırlısı olsun normal yada sezeryan hiç önemli değil ikisininde zolukları var ama doğduktan sonra meleğinin yüzüne bakınca hepsi unutuluyo emin ol

sağol şekercim yaparsın sende biraz daha geçsin bişiy olmuyomuş yaa çok dua ettim kadına sağolsun ben aylarca daha cesaret edemezdim

ceylandığımmm paşayı hiç sormaa tam şebek olduuu sevildiğini anlıyooo neler yapıyo nelerr erıtıyo bizi valla gün gün değişik hareketler oluyo allh acılarını göstermesinn

ceylancığımmm paşayı hiç sormaa tam şebek olduuu sevildiğini anlıyooo neler yapıyo nelerr erıtıyo bizi valla gün gün değişik hareketler oluyo allh acılarını göstermesinn

ugg yerm ben onuuu...tam abi oldu o artık yaaaa:))
birsen bizim evde şebek biz olduk biraz büyüsün o poposunu ısırıp öcümü alıcam gerçi.....
amin cnm aminnn uzun saglıklı ömürleri olsun..

ugg yerm ben onuuu...tam abi oldu o artık yaaaa:))
birsen bizim evde şebek biz olduk biraz büyüsün o poposunu ısırıp öcümü alıcam gerçi.....
amin cnm aminnn uzun saglıklı ömürleri olsun..

evet biz abi olduk biizm topikin ilk bebeği demi eymen kayra oyy kuzummm doğduda büyüyooo.ceylancığım bizim şeebekliğimizi hiç sorma ben zaten çıldırıyom severken bazen kaynanam gelıyoı aşağıdan gerçekten evlat bambaşkaymış bide ben sesli hırpalayarrak ta severimm içimm kanmaz böle karşıdan bakmayla çocuk sevmesini iii bilirimm.ye onun poposunu annesi biiz yiyoz şimdiden pipişini öpüyokkk hele babasııı akşam altını açtımm biraz açık bıraktım üflüyommm pipişe anam bizimki bi kikirdiyo ama öldükk ona gülmektennn ben üflüyom eymen deliriyo gülmektenn

ivett eymen kayra ilk bebişimiz...bende hırpalayarak severim biraz aşşagıdaki kiracı karşılatıgımıza altdan altdan yüzüme vurur coşmutunuz bugun yıne diye ama kendi geldimi bize oda aynı şekılde bagıra çagıra sever
pipişinimi öpüyonuzzzz kızzzz rahat bırakın çocuguuu anamm bide üflüyom diyo
altları açık oldumu ayrı bi çıldırıyo bu bebişler benim kuzunun altını aç bırak saatlerce oyalanır..işim oldumu altına alt açma bezini seriyorum bırakıyorum...birsen ikra artık dile geldiii konuşuyoo çıglık atıyo bı görsen ama 2 haftadır gözlemliyorum bunuu....videoya çekıyorum sonra çaktırmadan sesı ona dınletıyorum karşısında bı çocuk varmış gibi kendi sesine tepkı verıyo daha bi dilleniyo...eymen dede baba falan demeye başladımıı? daha erken mi yoksa

he pipişini öpüyozz :d görmediğin bebeği olmuş severken kopartıyo iştee maşallhh ikraya biizm eymen evi ayağa kaldıryooo öle seslenirkennn onunla konuşmadığımız zaaman sataşıyo bizee onla ilginelimmişş yok kız daha erken dedeye babayaaa ama doğduğundan beri ağlaması anne der gibi şimdi dahada belirginleşiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…