- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.901
sultan maşallh kızınaaa alllh yardım etsin cnmm banada dr öle demişti geç bebek bu çok kıymetli diyee ne alakaysaa sezeryanı önermişti ama ben normal istediğim için ağrıyı bekledydıkk sonuç iki acıyıda çektim ve yine kesildimm iyi olmuş sezeryanı seçmişsinn
sağol canımm. siz büyüttünüz maşallah darısı bize inşallahç canım banada aynını dedi işte. bide kısmetinde ne varsa onu yaşarsın 10 saat sancı çekersin sonra yine sezeryana alırım. gel sen riske girme dedi. bide bebek strese girer daha kötü olur Allah korusun dedi. bebek çok yukarıda dedi muayeneden sonra. kafada büyükmüş maşallahzor çıkar dedi
sultan bencede doktor öyle diyosa hiç zorlama şansını güveniyosan doktoruna. bende normal normal diye tutturdum günümü geçirdik bekledik suni sancı fln derken yine olmadı yine olmadı sezeryan oldum sonunda meğer 2 tur kordon varmış ondan aşağı inenemiş normal olsa zaten riske girermiş bebek. herşeyin hayırlısı yani
hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
iyi akşamlar canım Allahım sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. bence bi doktora gidin canım. bişey varsa öğrenirsiniz derim.
iyi akşamlar canım Allahım sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah. bence bi doktora gidin canım. bişey varsa öğrenirsiniz derim.
özledim sizii yaa ama paşamıı daha çok özledimmgünaydın kızlarrr nasılsınız bakem amma sohhpet etmişsiniz yahuuu hepinizi öpüyorum
maşallah cnm hakkından hayırlısı bu demekki...saglıcakla al kucagına çekılen acılar sıkıntılar hepsi geçici....ikra su büyüyüp hareketlendikçe minnnetim şükürlerim birbirine karışıyo rabbime karşı...sezeryan bu duygunun yanında halt etmişşkızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam.
iyi akşamlar cnm..biz kızımla kendi adımıza gayettt iyiyizz sende iyisindr umarım..hayırlı akşamlar cümleten .. nasılsınız arkadaşlar ?? keyifler yerindemi ??
sağol canım aminnn inşallah olur...
bu ay yumurtlama dönemimde seviş yaptık umarım doğru zamandır bilmiyorum sanırım yumurtlama dönemimdi.. pek bilgim yok bu konularda..neyse eğer bir iki hafta içinde regl olmam gerekiyor olursam hast görüncem ama olmazsam ki inşallah gerek kalmaz mutlu son olur :) doktora gitmekten nefret ediyorum.. ne dicem cocugum olmuyor dicem ooo bir ton tan tana cıkcak
canım aynen öyle diyceksin. 19 aylık evliyim ama istememe rağmen henüz çocuğum olmadı diyeceksin. ne yapmalıyım diyeceksin. işte bu canım. ben o kadar çok dedimki inanamazsın. ama İnşallah gerek kalmaz canım.sağol canım aminnn inşallah olur...
bu ay yumurtlama dönemimde seviş yaptık umarım doğru zamandır bilmiyorum sanırım yumurtlama dönemimdi.. pek bilgim yok bu konularda..neyse eğer bir iki hafta içinde regl olmam gerekiyor olursam hast görüncem ama olmazsam ki inşallah gerek kalmaz mutlu son olur :) doktora gitmekten nefret ediyorum.. ne dicem cocugum olmuyor dicem ooo bir ton tan tana cıkcak
canım aynen öyle diyceksin. 19 aylık evliyim ama istememe rağmen henüz çocuğum olmadı diyeceksin. ne yapmalıyım diyeceksin. işte bu canım. ben o kadar çok dedimki inanamazsın. ama İnşallah gerek kalmaz canım.
caylanım Allah razı olsun. canımsın sezeryanın lafımı olur. bunu 5 yıl boyunca her gün beklerken çok şükür şimdi sadece doğum kaldı. geldi ya Rabbim gönderdi ya ona ne kadar şükretsem azdır. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımdada göreyim daha ne isterimki canım benim. ikra su da büyüdü maşallah daha dün gibi yaaa demek 5 aylık oldu. oyyy yaradanına kurban olurum onun
canım aynen öyle diyceksin. 19 aylık evliyim ama istememe rağmen henüz çocuğum olmadı diyeceksin. ne yapmalıyım diyeceksin. işte bu canım. ben o kadar çok dedimki inanamazsın. ama İnşallah gerek kalmaz canım.
caylanım Allah razı olsun. canımsın sezeryanın lafımı olur. bunu 5 yıl boyunca her gün beklerken çok şükür şimdi sadece doğum kaldı. geldi ya Rabbim gönderdi ya ona ne kadar şükretsem azdır. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımdada göreyim daha ne isterimki canım benim. ikra su da büyüdü maşallah daha dün gibi yaaa demek 5 aylık oldu. oyyy yaradanına kurban olurum onun
canım benimkide ıkınıyor öyle sıkıyoki kendini top gibi oluyo nerdeyse ama ben gazdan olduğunu düşünüyorum o saatlerde çubuk yapmadım hiç genelde 6 30 dan sonra 7 de yada 8 de deniyorum bazen yapıyo bazen yapmıyo çokta çubuk yapmak istemiyorum zararlı diyolar diye:
gulşennnnnnnnnnnnnnnnnn....
bacım benım oglan sabahın bır körü saat 5 de ıkınıyor...off pofff dıyordum..keşke gunduz gelse kakası dıye...
ama çok buyuk konusmusum....ıkı gecedır saat 2 de ve 5 de kaka yapmaya uyanıyoruz...
barı buna şükredeyım...
zatı emmeye kalkıyor gecelerı 6-7 kere...
senın oglan gecelerı kaka yapıyprmuuu :127:
elifim ççook geçmiş olsun kuzum insan bazen dayanamıyo herşeyi yemek istiyokızlar dün annemlerdeydik akşlam kaynanamlara geldik dün ağdaya gittim hep yaptırdığım hatun yaptı dedim 2ay oldu sezeryan olalı sakın dikişe yaklaşma sadece aşağıları al yeter dikişin oralardn çok korkuyorum tamam dedi merak etme yaklaşmam daha başladı ben bi fena oldum elimle dikişlerimi tutmaya kalktım kenarlar da ağdalıydı batırdım ellerimi sonra ilk çekti kenarlardan biyer kardeşim de yanımdaydı kızın koluna bi yapıştım can acısından montu vardı üstünde ağdalandı ve çıkmadı yazık oldu yeşil yeşil :)) sonra canım yanmaya devam etti kan şekerim düştü sanırım elim ayağım titremeye başladı korkudan acıdan nasıl doğurdum hala hayret ediyorumsonra bitti dedi dikişleri bi elledim tertemiz meğer bana çaktırmadan almış hatun hiç de acımadı yukarlar. dedi bende sezeryanla doğurdum ve 1ay sonra aldım hiçbişey olmadı sana alalım diye ısrar etsem çok korkucaktın istemeyecektin bende çaktırmadan hallettim dedi valla sağolsun üstümden yük kalktı sanki nasıl rahatladım anlatamam diğer yerler de komple yaptırdım çok rahatım
ewe gelince babamlar balık yapmış bayaa bi balık yedim ama o da tam doyurmuyo ya erken yedik 6 gidi saat 10da kaynanamlarda gene acıktım o da sarma yapmış çok sewerim al sen bi tabak sarma üzerine bol bol yoğurt dök afiyetle ye ooh ... sonra sabaha karşı 5e doğru midemde b ağrı bi bulantı elim ayağım kesildi çopk fena oldum gittim çıkardım ki zor yetiştim lavaboya öyle böyle değil ben bide kusamam acayip korkarım hamileyken bile hiç çıkaramadım 4seneyi geçti çıkarmayı beceremeyeli :)) dün gece ve sabah bu açığı kapadım 5kereyle :18: halen bişey yiyemedim zaten 2ye doğru yatmıştım 5e doğru da aklkınca çok uykum war we hala kötüyüm inşallah sütüme bişey geçmemiştir yaa
kızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam.
[RIGHTbenim pamuk dan yumuşak periden güzel kızımm bugun tam 5 aylık olduu saglıkla büyüsün annesinin bal kızı inşallah.....][/RIGHT]
ceylancığımmm paşayı hiç sormaa tam şebek olduuu sevildiğini anlıyooo neler yapıyo nelerr erıtıyo bizi valla gün gün değişik hareketler oluyo allh acılarını göstermesinn
ugg yerm ben onuuu...tam abi oldu o artık yaaaa:))
birsen bizim evde şebek biz oldukbiraz büyüsün o poposunu ısırıp öcümü alıcam gerçi.....
amin cnm aminnn uzun saglıklı ömürleri olsun..
evet biz abi olduk biizm topikin ilk bebeği demi eymen kayra oyy kuzummm doğduda büyüyooo.ceylancığım bizim şeebekliğimizi hiç sorma ben zaten çıldırıyom severken bazen kaynanam gelıyoı aşağıdan gerçekten evlat bambaşkaymış bide ben sesli hırpalayarrak ta severimm içimm kanmaz böle karşıdan bakmayla çocuk sevmesini iii bilirimm.ye onun poposunu annesi biiz yiyoz şimdiden pipişini öpüyokkk hele babasıııakşam altını açtımm biraz açık bıraktım üflüyommm pipişe anam bizimki bi kikirdiyo ama öldükk ona gülmektennn ben üflüyom eymen deliriyo gülmektenn
ivett eymen kayra ilk bebişimiz...bende hırpalayarak severim birazaşşagıdaki kiracı karşılatıgımıza altdan altdan yüzüme vurur coşmutunuz bugun yıne diye ama kendi geldimi bize oda aynı şekılde bagıra çagıra sever
pipişinimi öpüyonuzzzz kızzzz rahat bırakın çocuguuuanamm bide üflüyom diyo
altları açık oldumu ayrı bi çıldırıyo bu bebişler benim kuzunun altını aç bırak saatlerce oyalanır..işim oldumu altına alt açma bezini seriyorum bırakıyorum...birsen ikra artık dile geldiii konuşuyoo çıglık atıyo bı görsen ama 2 haftadır gözlemliyorum bunuu....videoya çekıyorum sonra çaktırmadan sesı ona dınletıyorum karşısında bı çocuk varmış gibi kendi sesine tepkı verıyo daha bi dilleniyo...eymen dede baba falan demeye başladımıı? daha erken mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?