P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.601
pisonum az 15 dk falan oldu aşagıda gördum selam yazdım ama sende o esnada çıkıyodun sanırım....sizin oralarda sogukmuşş....bızım buralarda öyle valla ...sogukdan insanın gözünden yaş akıyo yaaa o kadar..
selam canm hoş geldın nasılsın....ders çalışıyodun en son bıraktıgımızda......
yarencık hamıle olabılr canım yarın test yapıcak ama gunu geçmiş % 75 hamış bence....
tamam canim yazmissin simdi gordum:)
sabahtan beri kac kez girip ciktim ben:)
esimde yoktu evde butun gun internette gecti bugun
Aynen devam canım ben dershane denemeler ev arasında mekik dokuyorum derslerle bozdum iyice benimde 6 . gün bugün geçiyor ama 2 ve 4. günler test yaptım negatif olsa çıkardı sanırım, yine adet gecikmesi galiba sempatiksalakcinni
evet canım burda da yagdı ve sonra erıdı hemen...
evıme gelım bugun canım yarın da dr gıtcem ınşallah...dua edın banaaa
çalış cnım yaaa az kaldı sınavlara....
hmmm yıne gecıkmemı ldu dıye düşünüyorsun canıkm... e dr gıtsene o zaman tatlım ya...
iyi yapiyosun tatlim, tatil bitti don evine bakalim esinde ozlemistir evinde
ben birgun uzak kalsam evimden ozluyorum valla
rabbim hepimize saglik mutluluk evlerimize bol huzur versin :Saruboceq:
GIT CANIM DAHA FAZLA GECIKMEDEN ONLEM ALINMIŞ OLUR EN AZINDAN...BENIM BEBIŞ DE IKI AYLIK OLDU CANIM YARIN DR GIDICEM İŞTE KALP ATIŞLARINI DUYUCAM ALLAH NASIP EDERSE....INŞALLAH BI PROBLEM YOKTUR BU KEZ...Yarın gidecem canım Şeniz senin bebiş nasıl kaç aylık oldu bi problem yok dimi bu defa :Saruboceq:
:jeyyar::jeyyar:ne kaynatıyosunuz bakem bensız kıslar yaa bugun canım cok sıkıldııı ama gezmekte ıstemıyorum hep yedıklerım bogazımda sankı ınmedı asagıyaa bı halsızlıkk var bendeee cızelgeme bakın bu arada sonunda becerıdmmm
GIT CANIM DAHA FAZLA GECIKMEDEN ONLEM ALINMIŞ OLUR EN AZINDAN...BENIM BEBIŞ DE IKI AYLIK OLDU CANIM YARIN DR GIDICEM İŞTE KALP ATIŞLARINI DUYUCAM ALLAH NASIP EDERSE....INŞALLAH BI PROBLEM YOKTUR BU KEZ...
SELAM KUZUU GEL SENDE BERABER KAYNATALIM....BENIMDE HAZIMSIZLIGIM OLUYOR CANIM HAMİŞLİKDEN BU SANIRIM...ÇİZELGENDE GÜZEL OLMUŞ CANIM IYI TAKIPLERR
canım sen kalp atıslarını duymamısmıydınkınee bende persembe gıdecem hayılısıyla duyarım ınsallah yaa
ne dıyosun canım yaa delı gıbı özlemıştım evımııı...
eşimle sarılıp tv seyretmeyı özlemıştım....
rabbim kimseyi evinden ayrı koymasınn..
TABII ANNEMI BABAMI DA BAŞIMDAN EKSIK ETMESIN....
GIT CANIM DAHA FAZLA GECIKMEDEN ONLEM ALINMIŞ OLUR EN AZINDAN...BENIM BEBIŞ DE IKI AYLIK OLDU CANIM YARIN DR GIDICEM İŞTE KALP ATIŞLARINI DUYUCAM ALLAH NASIP EDERSE....INŞALLAH BI PROBLEM YOKTUR BU KEZ...İnşallah canım :Saruboceq: içini rahat tut yoktur bişey hayırlısıyla doğacak inşallah tatlı bebiş ...
amin tatlim amin:saruboceq:
Kizlar benim bu ay goguslerim adetimin 16. Gununden sonra sismeye acimaya basladi
bu kadar erken hic oldugu yoktu resmen ic camasirlarim olmuyo:)
sastim kaldim insallah iyiye isarettir bu
İnşallah canım :Saruboceq: içini rahat tut yoktur bişey hayırlısıyla doğacak inşallah tatlı bebiş ...
canımm bak bu süper haberr....
çnkü benımde ılk hamışlıkde gögüslerım çok buyumuştu ve acıyorduu..
oylemi diyon kuzu
insallah bir belirtidir
adetime daha 9 gun var benim 5 gundur goguslerim bastirinca cok aciyo
benim hesaplama gore yumurtlama gunumden 2 gun sonra basladi
umitlendim simdi birazcikta olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?