- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.621
yok canım şimdi daha farklı...tek aynı olan şey sindirim problemı ve gaz...
önceden hiç gözümü açamazdım uykudan şimdide uyku tutmuyoo
gögüslerım yenı yenı hassaslaıyo buyume olmadı..ama uçları çok belırgınleştı artık..
zaten bu hamılelıkdede buyuse nadıde sultan a rakıp olurdum valla:)
:roflol: :roflol: :roflol: hehe doğru diyon vallahi hamileliklerde göğüs büyümesinden yakında nadide ye döncess :roflol:
neler yaptınıs ben yokken
sorma canım yaaa bu iş eşimin hoşuna gıdıyo ama benım gıtmıyo çünkü buzlarımı kazaklarımı eskısı kadar rahat kullanamıyorum...herkez bana bakıyo sanıyorum..
garıp bi psikoloji işte....kaydirigubbakcemile3
çiçeğim bugün ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm allaha şükür bugün ve yarın:hulya::hulya: dr sanada öyle demişti dimi demek buay gene birlikte bekliycez..hadi bismillahhh
Erkeklerin hoşuna gider tabi gitmezmi sempatiksalakcinni benimkide 'yine gecikti bi test alıp yapim bugün ' dediğimde yatak odasına geçelim ben anlarım olup olmadığını diyo :roflol: Büyümesinden anlıycakmış manyak :roflol: :roflol: anam bütün sırları açığa döktüm he sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım vallaa benimde yumurtlama akıntısı gibi bşii geldi demekki gerçekten aynıı.
doktor yarın demişti ama bugün başlamak lasım bitanemm.hadi hayırlısı
aynen benimde akıntım oldu,biz işimizi sağlama alıp bugeceden başlayalım..testler benden doktor senden günlerde aynı buay olcak bu iş kanımca olumunekankayizsmile
ewet canım bisdede anı test yapılooooo akannehir
erkeklerde uzman oluooooooo kaydirigubbakcemile3
Tüm erkekler aynı galiba canımcım sempatiksalakcinni bende duşa girecem yemek yapcam daha öpüldünüz kıslar ben kaçar ...
kıslar edındıgım bılgılere gore yumurta akı gıbı olan akıntınızzz spermlerın cabucak yumurtayay ulasmasını saglıyomus ona goore akıntıyı gordugunuz gıbı baslayın bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?