- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.681
amin canım allahın izniyle
dua etcem sanaaa.o sesi duymak nasıl güzel bişi yaaaaaaaaa
günaydın kızlar...güzel bir hafta diliyorum hepimize...
gunaydın yasemıncım nasılsın kuzuu..hiç görüşemıyorukk yaa:ecrin_bebek:
sen napıyon kuzuu.....uzun zamandır evde yoktuk ya dogalgaz bı turlu evı tam ısıya getıremedı yaa..75 getırdım hala e normal ısıda...hava çok soguk ıstanbulda bıde bır kapalı kı görmen lazım yaa....fena yagmur yagcak....
teyzesıı ıstersen sana da dınletırım:)
sonrada sen bana dınletrsın bebişimizin sesini....ee bu ay senden çok umutluyuuz akk çalışmalaraa hız kesmeden devam bol bol cevız fındık yeyınn gayrı:)
aman bı yaramazlık olmasında kuzuu....çalışmaları bıtırdık sonucu beklyoruz dıyosun yani:)e hadı hakkından hayırlısı ınşallah bebemm...bende ınşallah guzel haberlerle gelırım canım...evet canım denk gelemiyorduk...iyiyim nohutum çok şükür bir yaramazlık yok...gün sayıyoruz artık geri sayım başladı 20 si adet tarihim...hayırlısı olsun bakalım..güzel haberler bekliyorum sendende ...allahın izniyle yolunda gidecek herşey...
vallaaa kuzu evdeyim yayılcaam bol bolll sempatiksalakcinni
burdada hava kapalı ama ordaki gibi soğuk yok burda.yağmur burdada yağcak gibiii
yasemincim günaydın canım.senlede hemen hemen aynı gidiorus ben 21 inde adet olmuştum.
güsel güsel haberler olsun inşallaaaaaaah.
sen nerede oturuyosun canım....güneşe hasret kaldık burdadahep kapalı hava bende hiç sevmem kapalı havayı ...
burdayıs ceylenııım
inşallah çiçeğim yaa hepimiz için güzel olsun hayırlı olsun...bu ay müjdeli haberi paylaşırız inşallah....
nohutum dr randevun kaçta canım ...merak ederiz seni habersiz bırakma topiği...
inşallah çiçeğim yaa hepimiz için güzel olsun hayırlı olsun...bu ay müjdeli haberi paylaşırız inşallah....
nohutum dr randevun kaçta canım ...merak ederiz seni habersiz bırakma topiği...
çiçegem ben şu çamaşırlarımı asayım da geleyım canım...
ohh bebemm işteee formul bu zatennn stress yokkkkk..bu ay çok hamiş olacak gerçekden ya ben de öle hıssedıyom...yaaaa inşallaah bu ay hepimisden güsel haberler olur.bende bişi olmassa adetimde yumurta geliştirici ilaç verelim filan dedi.hiç böle şeyler kullanmaıştım.gerke kalmamıştı.inşallaah bide bunlarla uğraşmam canım yaa.ama geçen aya göre daha iyyiyiiim stres yok gibi yani
kaçta çıkman gerekioo ceylan .
orda yol sorun galibaaa.uzakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?