Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nohutum zonguldakta oturuyorum...çiçeğim bencede rahat ol ve bir adım öne geç...inan bu sefer bende çok rahatım elimden geleni yapıp stres yapmıyorum...nede olsa kaderimizi yaşıyoruz canım...allahım bu sefer aynı acıları yaşatmasın...ve anneliği tattırsın tüm isteyenlere vede bizlere...

ewet canım sadece hamile olmaklda bitmioooo.sağlıkla gelsin bebişlerimssssss

öle oluo canım.aslında randevu alıp erken gitcen.zaten ordada sıraya koyuyolar.ondan beklemek zorunda kalınıooo

günaydın kızlar
ben size bişey sormak istiyorum
ben 3 yıllık evliyim ve bebiş olmuyo nazlanıyo:)
bütün uğraşlarım sonucu geçen ay hamile kaldım ama maalsef kese oluşmadan düştü
bunada tıpta kimyasal gebelik diyolar
1 ay korum istersen dedi ama korunmucam
eşimdede bendede hiç bir promlem yok herşey temiz
rabbim ol derse olacak
sormak istediğim şu bana önerebileceğiniz bi kür varmı??????
cevap verirseniz çok sevinirim

aminnnn...kızlar sız stres yapmadıkçe herşey yoluna giricek ınanıyorum bunaa
öle oluo canım.aslında randevu alıp erken gitcen.zaten ordada sıraya koyuyolar.ondan beklemek zorunda kalınıooo

evet csnım aynen ole ama eşim o saatde ancak musaıt olur....vitrini falan dızıyo yaa

geçmiş olsun canım.
kürler genelde şikayetlere göre değişio ama ölesine yapanlarda var.ben incir kürü yapıorum geç başladım ama faydası olcağını umarak yapıorum.o yumurta sayısını arttırıo.
soğan kürü rahim temislenmesi ve kistler için yapılıoo.
bal çörekotu polen yiyen var yine yumurtalık için
şikayetin yoksa biriini seçebilrsin.

kist var mı canım

teşekkür ederim canım
zaten bal tarçın örek otu yiyorum ama aklıma geldikçe hiç sevmiyorum:))))
bu ay soğan değilde böğürtlen kökü içiyorum hem rahmin kuvvetlenmesi için hemde yumurtlama için aslında bi dorun yok ama işte umut düntyası daha kaliteli lsun diye :)))))))
incir kürü yapmıyorum
bugünden itibaren inciri zeytinyağına koyup öyle yicem
onu biliyomusunuz bilmiyorum ama
daha mantıklı gibi geldi banaa

kistim yok canım
sadece iltahap vardı şükür oda geçti

canım zaten yapıomuşsun çokta karıştırma canım.
blki çok duymuşsundur ama ilk önce kafayı rahatlatmak çuk stres yapıos ya.hangi kürü yapsam die düşünüp duruos aslında en güselide oluruna bırakmak
ne güsel bi sorunda yokmuş.
benim stresten 2 aydır adetim gecikioo canım yaaa.sende bi tane kürü yap başkada bişi uğraşmaaaa bence eninde sonunda olcak.buna inan.
bende arkadaşlarımın sayesinde rahtlladım çok üzüodum kendimi

bende sitedesin sanıom bebem.
süslendin mi sen hamiş güsel oooooooooooooy.kahvaltıyı bende öle yapıom burayı bırakamıom kahvaltı buarya gelioo kaydirigubbakcemile3

napımm kıss şimdi kahvaltıyı hzırla falan fılan zaten gıtme satım gelıcek ı yandan kahvaltı edıyom(bitti hatta içimde canavar var dıyom kımse ınanmıyo) bı yandan sıze bakıyom bı yandan da hazırlanyom yavaş yavaş...

işte onları yapıom ama hani başka varsa dedim:))))
zaten preseedde kullanıyorum ikinci ayımda hamile kaldım inşallah bidaha hiç gitmemk üzere gelir
senin ne sorunun var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…