- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #3.741
yaren lojmanlar da ya bişi yoktur sanmıorum.bide tuba mı vardı
keşke girebilseler hbr alsak
gunaydın canım....rabbım felaketlerden korusun bızı canım ya sabah bende o haberle uyandım eşim elazılı akrabaları falan var orda.ma şükür onlarda bışey yokmuş.. yaren merkezdemı oturuyodu acaba kızlar yaa
evet canım ya ben gıtmeden bı gırseler de haberdar etseler dıcem ama bızım burda en ufak sallantıda elektırık gıder buyuk ıhtımal elektırık yoktur heralde...
canım ben geçen gün sizin topiği okuyunca çok etkilendim bende yasin okuyabilirmiyim diye sordumda ordan tanışıoz:))))))başka bişi yok canımen asından öl düüşünnn tammamm mı
ben seni ilk görüorum siz tanılıonus mu ceylanlaaaa
benimde 3 bebiş bıraktı beni kalp duruodu.
4.bebişi yapıp kan sulandırıcı iğne kullancas allahın izniyle.
çalışıos 2 aydır canım.böle
geçmiş olsun canım allah daha beterinden saklasın inşallahay kızlar gunaydın cok moralım bozuldu sıstım aglamaktan foxta gosterıyo 41 olu olmus az oncede artcı deprem olmus 5 buyuklugunde elazıgda deprem beklenıyomus aayyy yaren tubaa aklıma geldı merkezde bıseyy yokmus ama koyler yerle bır olmuss kızlar cok fena oldum hep aklım yarende
hilal presedde ne oluo canım
ceylanım
selcan hiç girmio hep uyuyomuuuu kıs
hamiş oldu bisi ter etti ösledik beee
ayy hayır yaren merkezde oturmuyo merkeze her zman gıtmemız yasak kocuk bı koyde oturuyoruz lojmanlarda demıstı cok korkuyorum kızlar yaaa haber alamamak cok kotu cok sınırlerım bozuldu
he bacım bak bu sözü sefdim haaa...gunaydın canım......
kız yıne destan yazmışınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım boşverr sende gıtmezsın olur bıter...sana yıne halan demış bana bunu kım demıştı bılıyon muuu görumcemı ıstemeye gelen kayınvalıde adayıı........gul geçç bebemmm boşverrrrr..
hayatta sözü ciddiye alınacak daha degerlı ınsanlar var....
işte öle canım...olmuo ama lafa gelince kimsenin ağzıda durmuo valla..isolde gitmezsen olur biter canım
öle başkasının demesiyle göstermelik kapanılırmıymııış peeeeeeeeh
kızlar ben hazırlanım bı taradan da yaa saat yaklaşıyo.... bakıyom sıze amaa
keşke tlf flan olsaydı
dılaycım sakın ol kuzumm yıkılan evlerın hepsı toprk evler lojman falan olsa kesın sölerlerdı ...ayy hayır yaren merkezde oturmuyo merkeze her zman gıtmemız yasak kocuk bı koyde oturuyoruz lojmanlarda demıstı cok korkuyorum kızlar yaaa haber alamamak cok kotu cok sınırlerım bozuldu
keşke tlf flan olsaydı
kızlar ben hazırlanım bı taradan da yaa saat yaklaşıyo.... bakıyom sıze amaa
dr gıdıcem ısoldecımm...kalp atışlarını duymaya allah nasıp ederse....
yok kuzu geçen gırmıştı kız sen hıç geçmışı okumuyon herhal....
hastanede yatmış ıkı gun mıde bulntısı falan çok kötuymuş bebeişini görmüş kalp atışlarını da duymuşş şimdi iyiymiş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?