Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy hayır yaren merkezde oturmuyo merkeze her zman gıtmemız yasak kocuk bı koyde oturuyoruz lojmanlarda demıstı cok korkuyorum kızlar yaaa haber alamamak cok kotu cok sınırlerım bozuldu

canım ben geçen gün sizin topiği okuyunca çok etkilendim bende yasin okuyabilirmiyim diye sordumda ordan tanışıoz:))))))

hımmm çoık üzüldüm canım inşallah bebeğin senden hiç gitmez bidaha
geçmiş olsun canım allah daha beterinden saklasın inşallah

hilal presedde ne oluo canım

canım sperm dotu vajinal nemlendirici
krem şeklinde
kullananlar çok faydasını görmüş
bende ikinci ayımda gördüm
inşallah bidaha vesilem olur

ceylanım
selcan hiç girmio hep uyuyomuuuu kıs
hamiş oldu bisi ter etti ösledik beee

yok kuzu geçen gırmıştı kız sen hıç geçmışı okumuyon herhal....
hastanede yatmış ıkı gun mıde bulntısı falan çok kötuymuş bebeişini görmüş kalp atışlarını da duymuşş şimdi iyiymiş canım...

ayy hayır yaren merkezde oturmuyo merkeze her zman gıtmemız yasak kocuk bı koyde oturuyoruz lojmanlarda demıstı cok korkuyorum kızlar yaaa haber alamamak cok kotu cok sınırlerım bozuldu

sıkma canını bırzdan gırer nete..elektrıkler kesıktır..nette okudum haberlesme saglanamıyor yazıyor..
yazar bırazdan allah ın ıznıylebekleyelım..

he bacım bak bu sözü sefdim haaa...

isolde gitmezsen olur biter canım
öle başkasının demesiyle göstermelik kapanılırmıymııış peeeeeeeeh
işte öle canım...olmuo ama lafa gelince kimsenin ağzıda durmuo valla..

kızlar ben hazırlanım bı taradan da yaa saat yaklaşıyo.... bakıyom sıze amaa

hayırdır fıstıgım nereye gidion??

keşke tlf flan olsaydı

kızlar kimin için endişeleniosunz anlamadımki?

dılaycım sakın ol kuzumm yıkılan evlerın hepsı toprk evler lojman falan olsa kesın sölerlerdı ...
keşke tlf flan olsaydı

evet yaa aslında almak lazm ama......

hımm bende presedd cok duydum ama hap sanıyordum..tedavı amaı sanmıstım.

okumuorum kuzu yaaa.zaten çok ilerlemiş oluoooo.
bebiş iyi olsunda varsın gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…