- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.241
evet bende bazen öle yapıyomm...:sinifsinif:dün akşam çok komikti kocalardan kaçak giren çoktu.
bide hemen yasıp kaçılıo yaa çok komik oluo bende öle yaıodumm kaydirigubbakcemile5
hadıı nann kopya çekmek yokkk..fikir verelım bırbırımıze yaaolumunekankayizsmilebenimkininde nisanda siz bişeyler yapında bende kopya çekeyim
evet nohutum ben yaptım buğün açılışı,iyiyim canım ama dün çok üşüdüm resmen dondum evdede işyerindede millet yanıyo ebn donuyorum akşam kanepeye uzanmıştım çok üşüdüm kociş yorganı getirdi üstüme orda sızmışım ısınınca :)) bu gün daha iyiyim ...sen nasılsın güccük nohut nasıl...gamyoncuiremsu
evet nohutum ben yaptım buğün açılışı,iyiyim canım ama dün çok üşüdüm resmen dondum evdede işyerindede millet yanıyo ebn donuyorum akşam kanepeye uzanmıştım çok üşüdüm kociş yorganı getirdi üstüme orda sızmışım ısınınca :)) bu gün daha iyiyim ...sen nasılsın güccük nohut nasıl...gamyoncuiremsu
yasmin o banada heray mutlaka olur senin yumurtlaman geçtimi canım
aaaanam benim kafa bi dünya kıslar herbişeyi karıştırıom sempatiksalakcinniohaoldumsmile
yok bebem bi arkidişim var onu ağdacıya götürcektim.daha hiç yaptırmamış bilmioo.ööğleden sora gitcektik.
as önce aradı kahvaltı yapalım öle gideris dediii.
oo öglenden sonra da yoksun yanii....:hulya:neyse gıt hadıı izin veriyom.kaydirigubbakcemile3yanlız arkadaşına sabır dılıyorum ben ılk bekarken yaptırmıştım ve mütiş acımıştı yaa ılk agda deyınce çok acır demıştı ordakı gacıda sonra alıştım ama şimdi her ay gıtmeden önce bı yas tutuyorum mutlakasempatiksalakcinni
hee yasmışsın canım hatırladım.
ben hamiş olmassam 26 sını bulur adet olmam
artıkım gecikiooo yaaaa
ama inşallah olmayıs kıs
o üşümenin yumurtlamayla alaksı var bilon mu.böle kemiklerinin içine kadar üşüoooon.1 gün ama gecio sora
çiçegemm keşke burda olsaydım kısss o zaman kahvaltılarda hıçç yanlız kalmazdık hee....:bbo:
istemıyomuş muşşşşşş yemezzlerrr...ama ızın verıym ya önumuzdekı ay nasıl olsa hamiş kalınca rahat rahat gezemıcenn gezz berımm tadını çıkarr:kedi:onun bi tane çocuğu bilem var jiletten döncek bide ooooooooooooooo sempatiksalakcinni
ama sölemiom korkmasın die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebem şimdiden söleyim benim bu hafta evde oturma planlarım değiştii akannehir eğer izin verirsen cuma ve cts proğ çıktııı malesef.aaaa gitmek istion mu die sor heeeeeeeeeç istemiom vallaaaaa
:teytey:
kıs varya senle beni bi arada düşünemioomm :teytey::
duymamaıştım canım hiç,ama ilk defa oldu böyle...
nohutum canım benide yaz bu haftaki yasin listesine okuyabilirim bu hafta
Yasemınım okucaklar lıstasıne yazıyom hemennn....
kıs nohut vallaha billaha istemiom
ama yaklaşımın çok hoşuma gittiii bebem detayları gelince anlatırım
hazırlanom şimdi kıs aradı gene
ya bebeği olan birine gitmek çok içimi acıtıo geçenler de beraber yıkadık
eve geldim çok ağladım
üsülüorum yaaaaaaaaaaaaa
kıs nohut vallaha billaha istemiom
ama yaklaşımın çok hoşuma gittiii bebem detayları gelince anlatırım
hazırlanom şimdi kıs aradı gene
ya bebeği olan birine gitmek çok içimi acıtıo geçenler de beraber yıkadık
eve geldim çok ağladım
üsülüorum yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?