Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evde olunca yapacak bişey olmuyo zamanda geçmiyo
bende 8 de kalktım bu sabah dün misafir bastı aniden giremedim öğleden sonra busabah geldim erkenden

çok iyi yaptın canım aslında benim böle fazla girmemem gerek ben 3.sınıftan aöf ten devam ediyom bu yıl iki yıl urfada okumuştum işletme simdi dısradan devam ediyom yani dsers calışmam lazım calışıyomda cok sık degil dogruyu sölemek gerekirse zor ders var iki tane hayırlısı bakalım canım 3-4 nisan sınavım dua edin bana olurmuuu:çok üzgünüm:

ah canııım inş. verirsin benim koçişiminde var 2 dersi ama oda çalışmıyoklava:
hayırlısı olsun canım olmazsa diğerin sınavda verirsin ama arada bakmaya çalış

ben deldimm kıslarr pazar günü adet oldumm malesefffffffffffffffffffffffffffffffffff ( felakettt üzgünümmm acayipp kendimi kaptırmıştımmm ama yokmuş demekki kürtaj sonrası gecikmeler olabiliyomuşşşş dünde giremedimmm duymuşsunuzdur burda deprem olduu bizim ilçede bi hasar yok ama sarsıntı oldu daha yataktayken arkadaşım aradı korkuyorumm evde sana geliyim diyee akşamda eşi falan da geldi taaaa gece 12.de gittilerr o yüzden dün giripte sizlere haber veremedimmm canlarımmmmmmmmmmmmmmm

fıstıklar benim patron başımda bgn...
çok giremicem anlaşılan..
1 haftadır yurtdışındaydıda acık rahattım..
bgn baya yoğun olcas herhalde..
girmezsem kusura bakmayın...

hoşgeldin yarencigim ya cok merak ettik seni olsun canım üzülme saglık olsun yeter cok gecmiş olsun biz de dün televizyondan ögrendik hemen sen aklımıza geldin allaha şükür ki iyisin canım :Saruboceqpuyorumnanaktan

üzülmemek elde diilki be pelinimm nasıl kendimi kaptırmıştımmmmmm depremde burda hasar yok ama o anı yaşadıkk sarsıntı burdada çok hissedildii

ah canııım inş. verirsin benim koçişiminde var 2 dersi ama oda çalışmıyoklava:
hayırlısı olsun canım olmazsa diğerin sınavda verirsin ama arada bakmaya çalış

evet canım bakıyom esimde komserlik sınavına ve yurt dısı misyon koruma sınavına calışıyo işteeee:bbo:

üzülmemek elde diilki be pelinimm nasıl kendimi kaptırmıştımmmmmm depremde burda hasar yok ama o anı yaşadıkk sarsıntı burdada çok hissedildii

haklısın bebem ama saglık olduktuktan sonra sen de hamiş kalırsın tabiki bak bizde bekliyoruz ve artık aklımıza takmıyoruz hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım allahım bir daha öyle şeyler yaşatmasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…