- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.281
h.g cankuşum nasılsınn
iyi işte canım nasıl olayım kociş göreve gidicek kahvaltı hazırladım bende buraya girdim napim canım yaaaboshayallersmile
günaydın fıstıklarrr hoşgeldiniz nasılsınızzzza.s.
evde olunca yapacak bişey olmuyo zamanda geçmiyo
bende 8 de kalktım bu sabah dün misafir bastı aniden giremedim öğleden sonra busabah geldim erkenden
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın fıstıkımopuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın?
çok iyi yaptın canım aslında benim böle fazla girmemem gerek ben 3.sınıftan aöf ten devam ediyom bu yıl iki yıl urfada okumuştum işletme simdi dısradan devam ediyom yani dsers calışmam lazım calışıyomda cok sık degil dogruyu sölemek gerekirse zor ders var iki tane hayırlısı bakalım canım 3-4 nisan sınavım dua edin bana olurmuuu:çok üzgünüm:
hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktangünaydınn canııımm h.g
günaydın fıstıklarrr hoşgeldiniz nasılsınızzzza.s.
bende aynı senın gibiyim canım ayrılamıyorum sizlerden olumunekankayizsmileiii walla canım ne yapım kk kolik oldum ben ayrılamıyom sizlerden burdannnnkaydirigubbakcemile3
bende iyim tatlım cansıkıntısı işte..
çiçegemm keşke burda olsaydım kısss o zaman kahvaltılarda hıçç yanlız kalmazdık hee....:bbo:
yarencik canım yaa çok korkuttun bizi..
ama allaha şükür burdasın ve bişicik yok...
ben deldimm kıslarr pazar günü adet oldumm malesefffffffffffffffffffffffffffffffffff( felakettt üzgünümmm acayipp kendimi kaptırmıştımmm ama yokmuş demekki kürtaj sonrası gecikmeler olabiliyomuşşşş dünde giremedimmm duymuşsunuzdur burda deprem olduu bizim ilçede bi hasar yok ama sarsıntı oldu daha yataktayken arkadaşım aradı korkuyorumm evde sana geliyim diyee akşamda eşi falan da geldi taaaa gece 12.de gittilerr o yüzden dün giripte sizlere haber veremedimmm canlarımmmmmmmmmmmmmmm
fıstıklar benim patron başımda bgn...
çok giremicem anlaşılan..
1 haftadır yurtdışındaydıda acık rahattım..
bgn baya yoğun olcas herhalde..
girmezsem kusura bakmayın...
hoşgeldin yarencigim ya cok merak ettik seni olsun canım üzülme saglık olsun yeter cok gecmiş olsun biz de dün televizyondan ögrendik hemen sen aklımıza geldin allaha şükür ki iyisin canım :Saruboceqpuyorumnanaktan
ah canııım inş. verirsin benim koçişiminde var 2 dersi ama oda çalışmıyoklava:
hayırlısı olsun canım olmazsa diğerin sınavda verirsin ama arada bakmaya çalış
hoşbulduk canımmmmopuyorumnanaktan
hoşbulduk fıstık
ya bilmiyorum iyi olup olmadığımı kargo bekliom kaç gündür gelecek inşalalh ama
evde oturmak çok sıktı beni(((((
üzülmemek elde diilki be pelinimm nasıl kendimi kaptırmıştımmmmmm depremde burda hasar yok ama o anı yaşadıkk sarsıntı burdada çok hissedildii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?