Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

üzülmemek elde diilki be pelinimm nasıl kendimi kaptırmıştımmmmmm depremde burda hasar yok ama o anı yaşadıkk sarsıntı burdada çok hissedildii

hoşgeldin yarencim canım merak ettik seni hep iyi olmana çok sevindim canım çok üzüldük inankiiii yaa bende 98 adana depremi yasadıgım için bide küçüktüm hep o geldi aklıma canım tekrara gecmiş olsun çok dikkat et kendineeeopuyorumnanaktan

iyiyimm canım arkadaşlarımmmm aynı o şekilde hissedildiii dün gece zor uyuduk acaba yine olurmu diyee heran yine olcakmış gibi korkuyo insan

iyiyimm canım arkadaşlarımmmm aynı o şekilde hissedildiii dün gece zor uyuduk acaba yine olurmu diyee heran yine olcakmış gibi korkuyo insan

evet canım ya öle oluyo walla sanki ben yaşadım tekrar gibi oldum canım bu arda adet olmuşsun çok üzüldüm napalım hayırlısı bölemiş demekten baska caremiz yok bi dahaki aya inşallah :çok üzgünüm:

inşallah canımm oda daha büyük bi yıkıntıydı benimm içinnnn temizlenip hemen doktora gitcemmm kontrolee

yaren canım h.g iyiki geldin çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindik..allah yardımcınız olsun..
üzme kendini bidahaki aya inş. gelecek meleğin ..

aminnn canımmmmm sağolasınnnnn gece sallanıyoruzz uykudan kalktıkkk insanın aklınada gelmiyooo şok oldukkk sabah iki kez daha oldu rabbim bidaha yaşatmaz inşallahhh

amin canım amin bir daha yaşamassınız inşallah gercekten insan cok kötü oluyo biz de yaşadık o anı hatta iki üc gün dışarda kaldık korkudan.... allahtan ölenlere rahmet yakınlarına başsaglıgı diliyorum:Saruboceq:

canımmmmmmmm arkadaşlarımmmm ben hazırlanıyımda çıkıyımmm biran önce gidiyimm arkadaşımaaa evde tek kalmayıı hiççç istemiyorummm bugunnnn

canımmmmmmmm arkadaşlarımmmm ben hazırlanıyımda çıkıyımmm biran önce gidiyimm arkadaşımaaa evde tek kalmayıı hiççç istemiyorummm bugunnnn

tamam canım tekrarda cok gecmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.... bu arada üzülmek yok inşallah melegin bida ki aya gelcek canımcım seni kocaman öpüyorum özletme kendiniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…