Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sezen bız çıkınca gırıyon bız gelınce gıdıyon hayırdırr bebemmm topıc e gırme yasagın mı varrr:icecream:
bakıp kaçma gel sohbete beklerızz:1ninca:

sezen bız çıkınca gırıyon bız gelınce gıdıyon hayırdırr bebemmm topıc e gırme yasagın mı varrr:icecream:
bakıp kaçma gel sohbete beklerızz:1ninca:
bakıp kaçmıyorum geçmişi okuyodumm diğer topicten mail bildirimi gelince oraya girdim benim nereye giriceğime kimse karışmıyo karışamazda arkadaşlar ne olduğuna anlam veremedim sadece

eğer bakarsanızda benim kaç topicte adım varr onlarada aboneyimm hergün ordaki arkadaşlarımada yazarımm tek topicte değilim yani gerginlik niye yapılıyo akşam akşam

bakıp kaçmıyorum geçmişi okuyodumm diğer topicten mail bildirimi gelince oraya girdim benim nereye giriceğime kimse karışmıyo karışamazda arkadaşlar ne olduğuna anlam veremedim sadece

hesap vermek zorunde degelsın bebemm takılıyom ama hamılelıkden alıngan oldun herhall :CüvCüv::CüvCüv:

eğer bakarsanızda benim kaç topicte adım varr onlarada aboneyimm hergün ordaki arkadaşlarımada yazarımm tek topicte değilim yani gerginlik niye yapılıyo akşam akşam

bebemm ortada gergınlık yok gergınlık yapanlarlada benım işim yok zatııı....benım de gun içerisinde girdigim çok topıc varr... ayrıca kımse burdan başka bıyere gıdemesın demedıı kıı bende sadece burda durmuyorumkaydirigubbakcemile2sadece samımıyetden takılım dedım ama dedıgım gıbı hamılelık alınganlık yaptı herhal datlummm:CüvCüv: gergınlık yok problem yok yanıı herşey relaxxxx:dance:

ortam güzel...sohbet güzel...niye geriliyoruz ki.!!!
gerılen yokk bebemmmm en azından benım açımdanzemuszemus

pıson benım net den kaaynaklanıyo sanırım cnm 3g modemle baglanıyom yaaa bu oda da mı çekmıyo ne...
neyse bebemmm kociş beklıyoo ben kaçar öpuyoyum...herkeze tatlı tatlı ruylarrrrrrrr....görüşürük yarın

okis seker bende optum cooooook
iyi gecelerrrrr

oooooooooooo ne güsel bi günaydın msj ı
vallaaa billaaaaa içim açıldı
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…