- Konu Sahibi NohutluPilav
-
bakıp kaçmıyorum geçmişi okuyodumm diğer topicten mail bildirimi gelince oraya girdim benim nereye giriceğime kimse karışmıyo karışamazda arkadaşlar ne olduğuna anlam veremedim sadecesezen bız çıkınca gırıyon bız gelınce gıdıyon hayırdırr bebemmm topıc e gırme yasagın mı varrr:icecream:
bakıp kaçma gel sohbete beklerızz:1ninca:
bakıp kaçmıyorum geçmişi okuyodumm diğer topicten mail bildirimi gelince oraya girdim benim nereye giriceğime kimse karışmıyo karışamazda arkadaşlar ne olduğuna anlam veremedim sadece
eğer bakarsanızda benim kaç topicte adım varr onlarada aboneyimm hergün ordaki arkadaşlarımada yazarımm tek topicte değilim yani gerginlik niye yapılıyo akşam akşam
gerılen yokk bebemmmm en azından benım açımdanzemuszemusortam güzel...sohbet güzel...niye geriliyoruz ki.!!!
nohutlupilavim ordamisin?
canım sen şubat mart ayında çiftçizgiyi.... topiğnde listemizdesin ama gelmiyosun küstünmü bize ??????
selam pıson nbr bebemm bı ugruyım dedım eşim uyumadann .... kk da çok yavaş beyaaa:bbo:
pıson benım net den kaaynaklanıyo sanırım cnm 3g modemle baglanıyom yaaa bu oda da mı çekmıyo ne...
neyse bebemmm kociş beklıyoo ben kaçar öpuyoyum...herkeze tatlı tatlı ruylarrrrrrrr....görüşürük yarın
memnun odum eylemcımm....rabbım bu kez kucagımıza almayı nasıp tsın ınşallahhh....:Saruboceq:
AMIN CNMM AMINN ....bende ugurlu gelecegne ınanıyoum....inşallah rabbım hepımızın yuzun güldürecek canm benım...inşallahhh allah senin bebişinede sağlık versin,inanıyorum bu topic uğurlu gelicek bize pozitiflik fışkırıyo valla..hihoyyyt
ceylanım nasılsın bebeeeem
uğur böceğim nasııl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?