Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tmm bebem keyfıne bakk....ooo siz erkencısınızz bızde dha yemek yemedık eşimin gelmesıne var daha...ayyy pisonum bende evımı temıslemeyı osledımmm haftaa evımde olcam ınşallahhhhhhhh:lepi:[/QUOTE]

evet canim insanin evi gibisi yok vallahi
temizlemeyi bile ozlemissin kizzz
temizlersin ama kendini yormadan sakin azcik azcik oldumu ugur bocugunun annesi???

olsun canım tatlı rahatsıslılklar bunlar gececek nasıl olsa bizim ugur böcegimiz ve annesi saglıklı olsun yeter

evet canim insanin evi gibisi yok vallahi
temizlemeyi bile ozlemissin kizzz
temizlersin ama kendini yormadan sakin azcik azcik oldumu ugur bocugunun annesi???[/QUOTE]

oyle valla pıson temızlık yapmayı osledım yok kuzuu ben artık eskısı gıbı degılım çok dıkkat edıyom evımede gıtsem sakın sakın iş yapcam zaten yormak yok artık bebişime söz verdım...

olsun canım tatlı rahatsıslılklar bunlar gececek nasıl olsa bizim ugur böcegimiz ve annesi saglıklı olsun yeter

evet cnmm ,nşallah bebişlerimizi kucagımıza aldıgımızda hepsı datlı b anı olcak bu gunlerınnnn... wepcam dan bebişlerimizi bilem grüştürürüzz kısssempatiksalakcinni

kizlarrr ben kactim canlar arkadaslarim geldi
gittiklerinde yine gelirim burda olursunuz insallah
optummm

hatta bende çıkım bıras dınlenımm ...gelırım yıne canlarrr...

kızlarrr sız mesajınızı yazın ben döndügümde okurum .......ve cevaplrımmm şimdilik byeeee

Allah hepinizin bebişlerini korusun...bekarım...ama anne olmayı çok istiyorum...burda bitek bekar benim galiba=)))))

kızlar bebegın beyın gelışımı ıçın cevız yemek ıyımış gunde 4-5 tane yıyorum ama mıdemı çok agırtıyo yaaa şuan dayanılmaz bı yanma var mıdemde....sütde içemiyommm sevmıyom çünküüü:bbo:

Allah hepinizin bebişlerini korusun...bekarım...ama anne olmayı çok istiyorum...burda bitek bekar benim galiba=)))))

teşekkurler tubişimm....evet tek bekarsın....ama hepımız yenı evlı sayılırız zaten aramıza hoş geldınn....vereliniortak...her turrlu sohbet ettıgımız için evlı olman sart degıl tabıkı.....

evet tubacım bende baktımm ılgılendıgın ıçın sagol canım yaaa:icecream:
bakalım yarıcakmı iş..ben bıras dınlenıcem bıde sabehlerı topıc çok eglencelı oluyo gel canım havaadan sudan da konuşuyoruz beklerım canım....öpüyorum görüşürüz yıne bebemmm.....

hoşbulduk...saol canım..tabi ki katılırım...canım yemeğini yer yemez uzanma...midde yanmasına sebep oloymuş

KIZLAR BENİMDE BİR KIZIM OLUCAK İNŞALLAH 23.HAFTADAYIM İNŞALLAH HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ....opuyorumnanaktan

tuba,lina hoşgeldiniz canım
ben bi baktım ne var ne yok die kaçıorum şimdiiiiii
görüşmek üsere kıslaaaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…