Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbukduk cnm sabah tahlillerimi gösterdim kan değerim düşükmüş ilaç verdi bide idrarda bakteri çıktı onada ilaç verdi başka sorun yokk 7 tane test yaptırdım 2 tane sorun çıktıı
bunlar ılaçla tedavısı mumkun olan şeyler canım merak etme...
kız misafir olarak giriş yaparsan bi yazın daha çıkıo..
koklamakla alakalı bişidi..
geçen misafir olarak girdiğimde farketmiştim..
onu mu dosun sen...

hehhh onu dıyomm iştee kuzuu yaaa ama nıye bu şekılde göremıyonuzz ya bu kk dan heç bişe anlamıyom haaa

hoşbukduk cnm sabah tahlillerimi gösterdim kan değerim düşükmüş ilaç verdi bide idrarda bakteri çıktı onada ilaç verdi başka sorun yokk 7 tane test yaptırdım 2 tane sorun çıktıı

onlarda ilaçla düzelirler oh oh sevindim canım ya ama ben kaçırdım ikiz falan diyolar onları bilmiyorum ikiz mi bebişlerr yoksamm kaydirigubbakcemile2

görüşemedik serapcım ya burdamıydınn tahliller temiz çıkmış dimii hadi gözün aydın başladınızmı çalışmalara

PAZAR DERSİMİZ VAR CANIM HAP VERDİ ENFEKSİYON KAPMAMAM İÇİN C.TESİ BİTİCEK PAZAR ARTIKIN AÇIK GÖRÜŞ VARopuyorumnanaktan DÜNDE İŞE GELEMEDİM ZATİ AĞRIM VARDI UYAYAMADIM HİÇ SEN NE YAPTIN KAN VERMİŞSİN SONUÇLAR NASI

kan değerim düşük bide idrarda bakteri çıktı ilaç kullanıcam bende açık görüş var demek hasret giderirsiniz artık mahkumlaaa bol boll:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…