- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.861
iyiyim ceylanım sen nasılsıngunaydın cnm naslsın...
gulde hangısı çıkıyo cnmm takla atan bebiş falaan varmı:)) ne çok soru soruyom yaaa
günaydın kızlarrr
bunlar ılaçla tedavısı mumkun olan şeyler canım merak etme...hoşbukduk cnm sabah tahlillerimi gösterdim kan değerim düşükmüş ilaç verdi bide idrarda bakteri çıktı onada ilaç verdi başka sorun yokk 7 tane test yaptırdım 2 tane sorun çıktıı
kız misafir olarak giriş yaparsan bi yazın daha çıkıo..
koklamakla alakalı bişidi..
geçen misafir olarak girdiğimde farketmiştim..
onu mu dosun sen...
görüşemedik serapcım ya burdamıydınn tahliller temiz çıkmış dimii hadi gözün aydın başladınızmı çalışmalaragünaydın canım nasılsın
yazı şu anda gözüküyo ceylan ben görüyorummbunlar ılaçla tedavısı mumkun olan şeyler canım merak etme...
hehhh onu dıyomm iştee kuzuu yaaa ama nıye bu şekılde göremıyonuzz ya bu kk dan heç bişe anlamıyom haaa
var canım bu kez seni kucağıma alıp kolamak istiyorum yazıyo takla atan bebişde var
üff çok geriliorum bitanem yaaaaa
hoşbukduk cnm sabah tahlillerimi gösterdim kan değerim düşükmüş ilaç verdi bide idrarda bakteri çıktı onada ilaç verdi başka sorun yokk 7 tane test yaptırdım 2 tane sorun çıktıı
salı günü netleşicek cnmm doktor bebiş ve keseside olabilir dedi daha çok küçükler anlaşılmadıonlarda ilaçla düzelirler oh oh sevindim canım ya ama ben kaçırdım ikiz falan diyolar onları bilmiyorum ikiz mi bebişlerr yoksamm kaydirigubbakcemile2
saol bebemm... herkez göremıyo demekkı:))
görüşemedik serapcım ya burdamıydınn tahliller temiz çıkmış dimii hadi gözün aydın başladınızmı çalışmalara
yazı şu anda gözüküyo ceylan ben görüyorumm
PAZAR DERSİMİZ VAR CANIM HAP VERDİ ENFEKSİYON KAPMAMAM İÇİN C.TESİ BİTİCEK PAZAR ARTIKIN AÇIK GÖRÜŞ VARopuyorumnanaktan DÜNDE İŞE GELEMEDİM ZATİ AĞRIM VARDI UYAYAMADIM HİÇ SEN NE YAPTIN KAN VERMİŞSİN SONUÇLAR NASI
kan değerim düşük bide idrarda bakteri çıktı ilaç kullanıcam bende açık görüş var demek hasret giderirsiniz artık mahkumlaaa bol boll:roflol:PAZAR DERSİMİZ VAR CANIM HAP VERDİ ENFEKSİYON KAPMAMAM İÇİN C.TESİ BİTİCEK PAZAR ARTIKIN AÇIK GÖRÜŞ VARopuyorumnanaktan DÜNDE İŞE GELEMEDİM ZATİ AĞRIM VARDI UYAYAMADIM HİÇ SEN NE YAPTIN KAN VERMİŞSİN SONUÇLAR NASI
ooo geçmiş olsun ben düşükte grip olmuştumm da sakın bitki çayı filan içme bol bol portakal suyu içç bide ıhlamur diğer bitkilerden içme sakınnanladım cnm saol.. ya sezen ben çok kötu sifayı kapmışım napıcam bılmıyorum..grip oldumm
evet hamileyken ateş hep yüksek olurmuşş bende bu haftaya kadar yanıyodum ama 2 gündür üşüyorum kan değerim düşmüş ondan heraldebide kızlar benım içimde hep ateş var hamılelık den mı acaba
eşinin bayramı o gun desene bebemmm:hulya::hulya:
bide har akşam türk kahvesi içirr bi dahaki aya gelsin ikizlerrrVALLA ADAMA BİDE KEÇİBOYNUZU KAYANTIP İÇİRİYORUM HERGÜN NE KÖTÜYÜM BEN lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?