Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kan değerim düşük bide idrarda bakteri çıktı ilaç kullanıcam bende açık görüş var demek hasret giderirsiniz artık mahkumlaaa bol boll:roflol:

tabi 2 tane daha bebiş olucak seni yorucaklar ilaç kullanınca geçer canım nş.inş.canım eşiminde toplantısı çıkmazda bu fırsatı iyi değerlendiririz

evet hamileyken ateş hep yüksek olurmuşş bende bu haftaya kadar yanıyodum ama 2 gündür üşüyorum kan değerim düşmüş ondan heralde
demekkı ondan canım....
VALLA ADAMA BİDE KEÇİBOYNUZU KAYANTIP İÇİRİYORUM HERGÜN NE KÖTÜYÜM BEN lülülülülülü

ayy vallahı yzık adam emınım işine gücünede konsatre olamıyodur adam benım eşim o hale gelmıştide:))

ıyı bende fındık fıstık cevız yıyım ıncırde kaynatıyom kesın bı ıŞe yarıyodur baŞka bıŞıde yapayımmı

valla tatlım artık bi problem yok ya çok şükür nezaman kaçtane nasip ederse yarabbim içim pırpır heyecan var bakalım neler yapabilicez

serabım kendını maça hazırlıyomuş havasına sokma bebemmm. bırak kendını kocenın kollarına dadunu çıkarr bebiş ossun dıy bışey yapmaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…