- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.881
salı günü netleşicek cnmm doktor bebiş ve keseside olabilir dedi daha çok küçükler anlaşılmadı
kan değerim düşük bide idrarda bakteri çıktı ilaç kullanıcam bende açık görüş var demek hasret giderirsiniz artık mahkumlaaa bol boll:roflol:
bide har akşam türk kahvesi içirr bi dahaki aya gelsin ikizlerrr
bide har akşam türk kahvesi içirr bi dahaki aya gelsin ikizlerrr
sezencim nekadar zaman önce içirelim türk kahvesini bide sade falan olması gerekiyomu benim eşim hayatta sadesini içmez :))
demekkı ondan canım....evet hamileyken ateş hep yüksek olurmuşş bende bu haftaya kadar yanıyodum ama 2 gündür üşüyorum kan değerim düşmüş ondan heralde
VALLA ADAMA BİDE KEÇİBOYNUZU KAYANTIP İÇİRİYORUM HERGÜN NE KÖTÜYÜM BEN lülülülülülü
serap sende fındık cevız falan ye bence canım sna da dayanma gücü lazım:))
ilişkiden 2 saat önce türk kahvesi içirirsen spermleri harekete geçiriyomuşş keçi boynuzuda uyguluyosun yeter kuşum adamı düz duvara tırmandırırız bişey daha yaparsakkhımmm odamı işe yarıyo tamam onuda yapıyım ben ne yiyip içiyim kızçem onuda de bakem
HAKKATTEN KIZ BEN HEP KOÇİŞ GÖZÜNDEN BAKIYOMDA ALLAHIM BAN GÜÇ VERİSN DEMİİİ aklinialirimsmile BEN KAÇAYIM EN İYİSİ
yok cnm ben şekerli yapıyodummsezencim nekadar zaman önce içirelim türk kahvesini bide sade falan olması gerekiyomu benim eşim hayatta sadesini içmez :))
ilişkiden 2 saat önce türk kahvesi içirirsen spermleri harekete geçiriyomuşş keçi boynuzuda uyguluyosun yeter kuşum adamı düz duvara tırmandırırız bişey daha yaparsakk
n kaçıcan bebmmm serap bu gazla eşin ıkızı üçüzü tutturur gıbı gelıyo:))
ceylan siz naptınızz kociş erdimi muradınakaydirigubbakcemile3
vayy süperr şimdide bizde yasak varr:sinifsinif:hemde nasıl:kedi:
valla tatlım artık bi problem yok ya çok şükür nezaman kaçtane nasip ederse yarabbim içim pırpır heyecan var bakalım neler yapabilicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?